ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δύναμη σου είναι οι οπαδοί σου!

Δύναμη σου είναι οι οπαδοί σου!

Τις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε όλοι, την πολύτιμη βοήθεια των εγγραφών, είτε με μέλη, είτε με κάρτα φιλάθλου στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με την βοήθεια της περιοδείας των Ευρωπαϊκών τροπαίων. Την πολύτιμη βοήθεια της ενίσχυσης με μεγάλους αθλητές και αθλήτριες σε όλα σχεδόν τα τμήματα μας. Το πόσο καταλυτική θα είναι η βοήθεια σας, στην κατάκτηση όλων των εγχώριων στόχων και της προσπάθειας κατάκτησης Ευρωπαϊκών τροπαίων.

Η ουσία για μένα, όμως, είναι άλλη. Πρέπει να περιμένουμε τέτοιες εκδηλώσεις, να ζούμε τέτοιες επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, για να ενισχύουμε τον ερασιτέχνη; Δεν πρέπει να το πράττουμε όλοι ανεξαιρέτως συνειδησιακά; Γιατί να περιμένουμε τα διαρκείας; Γιατί να περιμένουμε να αγοράσουμε εισιτήριο για να εγγραφούμε; Τι άλλο πρέπει να δουν τα μάτια σας από τον ερασιτέχνη για να «πειστεί» και ο πιο άπιστος, ότι όσο περισσότεροι, τόσο πιο δυνατοί; Ποιος από εσάς θέλει να βλέπει τα τρόπαια να καταλήγουν σε άλλα χέρια; Ποιος από όλους σας δεν θέλει να είναι ο Ολυμπιακός ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης; Να βλέπει την σκόνη μας η Μπαρτσελόνα;

Προσωπικά, τον Ολυμπιακό μου, με τέτοιου επιπέδου ομάδες θέλω να τον συγκρίνω. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει απέναντι μου κανείς. Δεν τους βλέπω καν. Εκτός μόνο από το πρωτάθλημα Γυναικών στο βόλεϊ και αυτό λόγω παρελθόντος, σε όλα τα άλλα υπερέχω συντριπτικά του... Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινού ή του όποιου αντιπάλου μου σε πρωταθλήματα, Κύπελλα και Ευρωπαϊκά, στα υπόλοιπα αθλήματα και τμήματα. Όλοι μαζί, έχουμε ανεβάσει σε άλλο επίπεδο τον ερασιτέχνη μας. Με μια διοίκηση προερχόμενη κατά βάση από την Θύρα 7. Και αυτό, να ξέρετε, είναι που «πονάει» περισσότερο, πολλούς, πάρα πολλούς. Και «άλλοι» προσπάθησαν να μας αντιγράψουν. Τα αποτελέσματα τα ζήσατε και τα είδατε. Αποτυχία πλήρης.

Χωρίς, όμως, την δική σας βοήθεια και φυσικά και του Μαρινάκη, τα περισσότερα από όσα ζήσαμε δεν θα είχαν επιτευχθεί. Και φυσικά, δεν βάζω μέσα αυτά που έρχονται. Καθίστε και υπολογίστε πόσα έσοδα θα μας έφερναν, δεν σας λέω απίθανα νούμερα, επιπλέον 10.000 μέλη και 150.000 με επετειακή κάρτα φιλάθλου, που συγνώμη, αλλά όλοι μπορούν αν την προμηθευτούν. Βλέπετε τι συμβαίνει στους «άλλους». Την κατάληξη της Προ Ρέκο θα έχει η ΑΕΚ στο χάντμπολ, αν φύγει ο χορηγός της. Μπορεί ο ΠΑΟ να έχει τα ίδια τμήματα και όλα ανταγωνιστικά σε Ελλάδα και Ευρώπη; Όχι, δεν μπορεί. Υπήρχε περίπτωση εμείς να στέλναμε τμήματα μας στην Α2 εσκεμμένα, για να μην διασύρονται; Όχι βέβαια. Να ανέβαινε τμήμα μας κατηγορία και να το στέλναμε μόνοι μας στα τοπικά; Ούτε μια στο εκατομμύριο.

Δεν θέλετε να είμαστε αυτάρκεις και να στηριζόμαστε κατά το μεγαλύτερο μέρος από εσάς τους ίδιους; Να βλέπετε στις Ολυμπιάδες αθλητές μας; Δεν αισθάνεστε υπερήφανοι, που με δικά μας έξοδα προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες προπόνησης και αγώνων των αθλητών/τριών μας, στο κλειστό του Ρέντη; Πηγαίνετε όλοι εσείς οι αντικειμενικοί να ρωτήσετε τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των άλλων ομάδων, τι συμβαίνει στα σωματεία τους. Ή δεν ξέρετε;

Για να μην μιλήσω ξανά για την φοροδιαφυγή, που μήνες κάνουν όλοι την... πάπια και δεν λένε ένα απλό «ναι» ή «όχι». Ισχύει τελικά ή όχι; Να ευλογούν το ανύπαρκτο Κράτος μας όλοι οι υπόλοιποι που επιλέγει να μας κρατάει άστεγους για να «τρώνε κανά ψίχουλο».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ