ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά και φέτος είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά και φέτος είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Και τι; Ακόμη δεν έχουν πάθει τα χειρότερα. Τι χειρότερα δηλαδή, που για αυτούς πλέον είναι συνηθισμένα. Απλά προσπαθούν να αποφύγουν το μοιραίο.

Τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι δα και καμία τυχαία ομάδα η ΝΟΑ. Στην 348η  θέση ανέβηκε πλέον στο ranking της ΟΥΕΦΑ. Για φτάστε και άλλοι σε αυτή την θέση; Μπορείτε; Τόσες προσπάθειες κάνει εδώ και χρόνια ο ΠΑΟ και ακόμη στην 209η είναι. Γιατί δεν λέτε ρε εγκάθετοι ότι απέκλεισε το Αεκάκι την «Ίντερ» που βρίσκεται στην 318η θέση με δύο νίκες; Ε, ρε διθύραμβοι που θα πέσουν, για την επική πρόκριση (λέτε να αποκλειστούν;), με συντριβή κιόλας καθώς χρειάζονται τρία γκολ διαφορά για να προκριθούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάει το πήλινο με την πέτσα σύννεφο.

Τουλάχιστον οι «άλλοι» παίζουν με κανονική ομάδα. Στα κάτω της αλλά κανονική. Και μιας και αναφέρθηκα και σε αυτούς, τι έγινε ρε ψεύτες; Πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια στο κάτω διάζωμα; Τρομάρα σας, που μου θέλατε να ανοίξετε και λίγες θύρες στο επάνω. Πόσοι μετείχαν τελικά στην σκόρπια διαδήλωση; Ήρθε και η Θύρα 13 Αιγαίου; Χαχαχαχαχαχα… Η Θύρα 13 Μεσογείου μπόρεσε να δώσει το παρόν τελικά; Η Θύρα 13 Ανταρκτικής;

Επιστρέφω στους άλλους. Τελικά είναι δύσκολο, όχι το Κόνφερενς μετά τους 16, αλλά τα προκριματικά του; Με τις ποδοσφαιρομάνες από την Ανδόρα και την Αρμενία; Αν αποκλειστούνε βλέπω αρκετούς να κάνουν τους μούτσους στα πλοία του ιδιοκτήτη.

Γελάστε τώρα ρε, όλοι εσείς που περιμένετε πως και πως κάθε χρόνο κάποια  ήττα του Ολυμπιακού για να «επιζήσετε» οπαδικά. Μην ανησυχείτε πάντως αν αποκλειστείτε. Με 3 ευρώ τώρα δεν χάνεται καμιά διοργάνωση από τα συνδρομητικά. Μπαταρίες αλκαλικές να έχετε και καλούς καναπέδες για να μην πιάνεστε και θα ζήσετε μαγικά βράδια. Κάθε νίκη του Ολυμπιακού, κάθε πρόκριση, στους ομίλους του Γιουρόπα θα σας θυμίζει, τις εφιαλτικές νύχτες που ζήσατε πρόσφατα. Θα τρυπάνε τα αυτιά σας οι ιαχές από τους πανηγυρισμούς σε όλες τις γειτονιές, σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα νησιά της Ελλάδος (ακόμη και του Αιγαίου, χαχαχαχα). Πάσχετε από τυφλοποντικίαση; Δεν βλέπετε τι κακός χαμός γίνεται όπου εμφανίζονται τα 2 Ευρωπαϊκά τρόπαια του ποδοσφαίρου; Μην έρθει και 3ο να παρακαλάτε στις 24 Αυγούστου από το Μαρακανά της Βραζιλίας, το κανονικό, όχι του… Αιγαίου!

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι επιβιώνετε σαν τις «κατσαρίδες» ένα πράμα εκεί που σέρνεστε; Γουστάρετε πάντως να την ακούτε, ε; Για να είμαι όμως αντικειμενικός η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχει προσφέρει βαθμούς στην χώρα ο Ολυμπιακός. Έλα μωρέ ψιλοπράματα, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει παίξει. Εσείς μέχρι τέλη Σεπτέμβρη με αυτό θα παραμυθιάζεστε.

Ελάτε ψυχούλες μου βγάλτε το από μέσα σας. Μοιραστείτε το. Αγωνιάτε για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Για να δείτε, τις έχετε τις φανέλες τους στην μεγάλη του κόμπλεξ συλλογή σας ; Η θα μπείτε σε έξοδα πάλι; Για να είμαι όμως ξανά ακριβοδίκαιος η ΝΟΑ ήταν σαφώς καλύτερη από την Θύελλα Ραφήνας (και όχι μόνο) που είχατε πρόσφατα αντιμετωπίσει νικηφόρα, για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Τις ομάδες που έχετε αντιμετωπίσει εσείς εμείς δεν θα τις αντιμετωπίσουμε ΠΟΤΕ.

Αν αυτό σας ικανοποιεί και σας κάνει να αισθάνεστε «διαφορετικοί» ψυχούλες μου. Και το ξέρετε όλοι το ποίημα αν αποκλειστείτε παντελώς από την Ευρώπη. Θα ρίξετε όλο το βάρος στο Πρωτάθλημα. Μόνο μην το ρίξετε απότομα και πάθετε κανά λουμπάγκο. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ