ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα 2 απο τα 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια της UEFA βρίσκονται στον Πειραιά!

Τα 2 απο τα 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια της UEFA βρίσκονται στον Πειραιά!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Συγνώμη κιόλας , αλλά αν αυτή είναι η εικόνα της ομάδας αρχές Αυγούστου, σε φιλικά, χωρίς τον βασικό κορμό της, στόπερ ηγέτης, Στάμενιτς, Γκαρσία, Έσε, Ελ Κααμπί, τους Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, προσφάτως νεοαποκτηθέντες, και εν αναμονή των ( η των όποιων) Όρτα και Ποντένσε, όταν θα “βρεθούν” όλοι μαζί και θα “μάθουν” ο ένας το παιχνίδι του άλλου , τι θα αρχίσουν δηλαδή να βλέπουν τα μάτια μας , τέλη Σεπέμβρη και μετά;

Βλέπω τις “άλλες” ομάδες που υποτίθεται πως έπρεπε να είναι πιο έτοιμες μιας και παίζουν ήδη προκριματικά στην Ευρώπη, και βλέπω και τον Ολυμπιακό με τους μέχρι στιγμής παίχτες που έχει στην διάθεση του ο Μεντιλίμπαρ και αγωνίζονται, και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής. Και σε ποιότητα, και σε προετοιμασία, και σε ανάπτυξη και τρόπο παιχνιδιού και σε δουλειά. Βλέπω το μέλλον στην “δεξαμενή” των Ελλήνων ταλαντούχων της Κ19, που υστερούν μόνο σε εμπειρία, και αισιοδοξώ.

Ειλικρινά περιμένω πως και πως το φιλικό με την Νόττιγχαμ για να βρεθώ στην κερκίδα. Για να νοιώσουν όλοι οι νεοφερμένοι την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης και να “καταλάβουν” που ήρθαν. Αν και ειδικά φέτος όλοι ξέρουν που έρχονται, όλοι θέλουν να έρθουν. Έρχονται στον τροπαιούχο Ευρώπης. Στην μια απο τις τρεις ομάδες που κατέκτησαν την χρονιά που πέρασε τα δύο απο τα τέσσερα Ευρωπαϊκά τρόπαια της ΟΥΕΦΑ. Το λέτε δεν το λέτε, το χλευάζετε η όχι, αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν δεν το αποδέχεστε. Στο μανίκι της φανέλας θα υπάρχει και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας.

Άλλοι δεν έχουν ράψει καν το αστέρι του Τσάμπιονς Λιγκ στο μανίκι, άλλοι έχουν καταντήσει ρακένδυτοι στην Ευρώπη, και άλλοι, ως Πρωταθλητές δεν μπήκαν ποτέ στους ομίλους. Ούτε σε χαρτάκια της Πανίνι δεν θα βρείτε ποτέ τέτοιο σήμα σε αυτοκόλλητο. Μπείτε όλοι σε ομίλους πρώτα, για να παίζετε μεσοβδόμαδα και σεις, όπως εμείς και όλα τα άλλα θα τα δούμε στο χορτάρι. Αυτός είναι ο κριτής.

Χάρη στον Ολυμπιακό λογικά θα βγείτε όλοι οι πρώην σύμμαχοι Ευρώπη. Τον 5ο ψάχνουμε.  Αλήθεια ρε , γιατί οι στοιχηματικές έβγαλαν τόσο νωρίς τις αποδόσεις; Γιατί μας δίνουν μακράν το πρώτο φαβορί; Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πέρσι το Πρωτάθλημα; Ο ΠΑΟ δεν μπαίνει στον 15ο χρόνο χωρίς τίτλο; Η ΑΕΚ δεν άλλαξε ιδιοκτήτη και έχει πιο έτοιμη ομάδα; Αυτοί δεν έπρεπε να είναι πιο πάνω απο εμάς; 

Ρε δεν πα να βάζετε ζώνες ασφαλείας, να βάζετε τους “βόθρους” να σας αποθεώνουν, να απολαμβάνετε εφήμερες χαρές πανηγυρίζοντας νίκες αντιμετωπίζοντας ανύπαρκτες ομάδες, το περωμένο φυγείν αδύνατον. Εμείς περιμένουμε πως και πως να αρχίσει το Πρωτάθλημα. Εσείς; Η μόνη αγωνία για φέτος είναι αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τερματίσει 2ος, πάνω απο το κατεστημένο της Αθήνας που ο ίδιος είχε συμμαχήσει για να “χάσει” ο Ολυμπιακός κάποια “ενδιαφέροντα” Πρωταθλήματα. Και έτσι για την Ιστορία γιατί σας αρέσουν τα στατιστικά, η μεγαλύτερη περίοδος χωρίς Πρωταθλήματα είναι...  η 9ετία των “κλεμμένων” απο τους άλλους για τον Ολυμπιακό ...  η 14ετία για τον ΠΑΟ... η 23ετία για την ΑΕΚ... και η 39ετία για τον ΠΑΟΚ. Καλή συμμετοχή σας ευχόμαστε στο 48ο Πρωτάθλημα που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

 

Υ.Γ. Να προσέχετε τραχανοπλαγιάδες γιδοβοσκοί, τώρα με την πανώλη τα “πρόβατα” σας τι τα ταϊζετε.

 

 

PHOTO GALLERY

Τα 2 απο τα 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια της UEFA βρίσκονται στον Πειραιά!
Τα 2 απο τα 4 Ευρωπαϊκά τρόπαια της UEFA βρίσκονται στον Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ