ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η σφαγή των αμνών με την ένοχη σιωπή της Πολιτείας

Η σφαγή των αμνών με την ένοχη σιωπή της Πολιτείας
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ευχαριστώ και τον Θεό που μ έκανε Ολυμπιακό... Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που έχει μετατρέψει όλους τους αντιπάλους μου σε μίζερα και κομπλεξικά ανθρωπάκια. Ευχαριστώ τον “νάνο” που έφυγε από τον Ολυμπιακό και ξεβρώμισε η οικογένεια μας. Φάνηκε πόσο μικρόψυχος είναι. Δεν είναι, ούτε θα γίνει ποτέ Σπανούλης, και πάντα θα είναι μια τρίχα απο τα “φρύδια” του Πρίντεζη.

 

Έρχονται δε ξένοι και αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και νοιώθουν ότι ανήκουν μια ζωή στην οικογένεια μας, όπως και εμείς το ίδιο , και ήρθε ο τοσοδούλης να βγάλει όλο το κόμπλεξ του, λέγοντας μας τι; Να πουλήσει ηθική; Το ξέραμε απο τότε που έβγαζες τα φρύδια σου τι μικρόψυχος , παρτάκιας και φιλοχρήματος είσαι. Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για την προσπάθεια, γιατί παλέψαμε στα ίσα απέναντι σε στερημένους που δεν ξέρουν όχι να χάνουν αλλά ούτε να κερδίζουν.

 

 

Αυτοί ήσασταν και θα είστε αιώνια. Πρωταθλητές στην ψευτιά , στην υποκρισία, και στην διαιτησία. “Καμαρώστε” ρε μια ομάδα που έσκασε ένα σκασμό λεφτά για να της έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι ανούσιο να αναλωθώ σε όλες τις φάσεις που αδίκησαν τον Ολυμπιακό. Που αναγκάστηκε να παίξει όλη την σειρά δυστυχώς χωρίς τον Φαλ. Και δεν το έχει αναφέρει κανείς ειδικός αναλυτής. Μην βρίζετε έλεγε και καλά στον κόσμο ο “άγιος” αυτός άνθρωπος που βρίζει κάθε δευτερόλεπτο ΕΟΚ, Κράτος , πόσο μάλλον τους διαιτητές για να τους επηρεάζει και να κερδίζει με κάθε τρόπο. Τι αγωνία κ αυτός ο γκρι όμως να τρέξει να δώσει λάθος την επαναφορά. Ποιο φάουλ σε τρίποντο του Σλούκα. Δεν ήταν φάουλ πάνω στον Μιλουντίνοφ, ε; ”Τραυματίστηκε” ο Χουάντσο πριν εκτελέσει ο χεσμένος τις βολές, ε; Το βάρος τώρα πέφτει στους Αγγελόπουλους. Πρέπει να κάνετε οικονομική υπέρβαση για να κερδίζετε την “αλητεία”. Δημιουργείστε περιφέρεια που να τα στάζει απο παντού. “Πρέπει” να αποκτηθεί ο Έλληνας Ντόρσεϊ. Αν επιστρέψει ο Βεζένκοφ επιβάλλεται να μην πάει οπουδήποτε αλλού. Και ένα γκαρντ που να βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι με το όποιο κόστος.

 

“ Έπρεπε” να χάσουμε και χάσαμε για να μην γαβγίζει ο αδικημένος. Τώρα θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι οι διαιτητές χωρίς να τους τραμπουκίζουν άγνωστοι στα σπίτια τους. Σουτ θα μπουν, θα χαθούν, το ίδιο και ριμπάουντ, και λάθη λόγω κόπωσης, όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Τα “άλλα” είναι απλά η επιβράβευση της αλητείας και του φόβου που υπάρχει με την σιωπή της Πολιτείας. Άρα θα πρέπει η ομάδα που θα φτιαχτεί να είναι εμφανώς ανώτερη. Διαφορετικά θα πηγαίνει χαμένη η προσπάθεια όλων των παιχτών, του προπονητή και η δική σας.

 

Αισθάνομαι υπερηφάνεια που έχω Προέδρους , που είναι οπαδοί της ομάδας, που από τότε που ασχολήθηκαν και χωρίς να έχουν τις μετοχές συνεχώς βάζουν κάθε χρόνο χρήματα, μιας και τα έσοδα ποτέ δεν είναι αρκετά για να καλύπτουν τα έξοδα, που ποτέ δεν παράτησαν τον Ολυμπιακό να διαπομπεύεται σε Ελλάδα και Ευρώπη, και ας μην φτάνουν μέχρι το τέλος. Που ποτέ δεν θέλησαν να ελέγξουν το παρασκήνιο για να κερδίζουν.

 

Η κατάντια των “άλλων” είναι να χαίρονται ακριβώς με αυτόν τον τρόπο που κερδίζουν. Δεν μπορούν αλλιώς. Αποδείχτηκε περίτρανα ξανά. Και η ξεφτίλα τους είναι να πορεύονται με αυτές τις αρχές, με αυτά τα ιδεώδη. Ως Πρωταθλητής δε Ευρώπης και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να με αγγίξει η χλέμπα και η τοξικότητα, να μου χαλάσει την διάθεση, η όποια κλοπή. Ως σύλλογος δεν μου λείπουν τα τρόπαια, πόσο μάλλον τα αποκούμπια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ