ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείτε τις ήττες σας

Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείτε τις ήττες σας

Μα τον Χριστό και την Παναγία, επειδή μας έχετε βγάλει από τα ρούχα μας με την εμετική σας προπαγάνδα, ζούμε και αναπνέουμε για να σας κερδίσουμε ένα ματς με την ίδια διατησία που τόσα χρόνια επικρατούσατε με τις ευλογίες του Φάρου. Να νοιώσουμε και εμείς πως είναι να κερδίζεις χωρίς να κοπιάζεις. Να παίζεις άμυνα χωρίς να σου σφυρίζουν κανένα φάουλ. Να παίζουμε εναντίον παιχτών που από τα πρώτα λεπτά του αγώνα θα είναι φορτωμένοι με φάουλ, να κάθονται στον πάγκο και  όταν επανέρχονται να μην μπορούν να παίξουν όπως θα ήθελαν. Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείται τις ήττες σας. Κάνετε τα ματς πουτ@ν@, ξεσηκώνετε τον κόσμο, απειλείτε ευθέως και δεν σας αγγίζει κανείς.

Λες και δεν ήμασταν στο γήπεδο να βλέπουμε τον παρτάκια να προκαλεί απο το πρώτο καλάθι που έβαλε. Τι μας έδειχνες απο το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα ρε φιλοχρήματε; Αυτό που εσύ ο ίδιος κατηγορούσες ότι σου έκλεβε τον ιδρώτα στο γήπεδο , με τις υπέρ του διαιτησίες; Αυτό που κατηγορούσες ότι μαζί με τον Φάρο ευθύνονται για την εξαθλίωση του Ελληνικού μπάσκετ; Τώρα γλείφεις αυτούς που “έφτυναν” και καθύβριζαν με τις χειρότερες εκφράσεις εσένα και τους συμπαίχτες σου; Αυτούς που σε χλεύαζαν;

Γιατί ήταν σωστή τότε η απόφαση Κωστάκη; Εξήγησε το στο νέο σου αφεντικό. Πήγαινε μια βόλτα στην τροπαιοθήκη τους να δεις τον ιδρώτα των συμπαιχτών σου, και τους κόπους των Αγγελόπουλων. Καλά έκανες και πήγες εκεί και τους τα πήρες. Αλλά μην πουλάς παραμύθα σε μας. Ποιος έχασε την μπέσα για να την βρεις εσύ; Και όχι μόνο σε μας τους οπαδούς αλλά και απέναντι σε αυτούς που σου φέρθηκαν άψογα, παρ΄όλη την συμπεριφορά σου από την πρώτη φορά που έφυγες.  

Ποιος προκαλεί ποιον ρε ψεύτες; Που παίζετε συνεχώς με 5,5 παίχτες , παίζοντας άμυνα χωρίς να αποβάλλεται ποτέ κανείς; Τι να πρωτοπούμε; Για φλόπινγκ; Για άμυνες σε μάχες σώμα με σώμα με τρία και τέσσερα φάουλ που δεν σφυρίζεται ποτέ 5ο; Μιλάτε εσείς για διαιτησία, έχοντας παίξει τέσσερα συνεχόμενα ματς στην Ευρώπη στα προημιτελικά και τα τελικά με το ίδιο δίδυμο; Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς; Κατά δήλωση σας εσείς εννοείτε ότι αδικείστε όταν δεν σας παίζουν 100-0 υπέρ σας. Φωνάζετε για να τους επηρεάσετε ώστε να σας βοηθήσουν για να μην χάσετε σκούπα , με 3-0. Δεν αντέχετε την ισονομία. Δεν ξέρετε να κερδίζετε χωρίς σπρώξιμο. Τελεία και παύλα. Γράφουν τα γιουσουφάκια σας για την πρόκληση Κάνααν. Ποιος τον προκαλεί πρώτος;  Μήπως ο Γκριγκόνις; Ποιος του λέει να σωπάσει; Μήπως ο Αταμάν; Να σας βρω κ εγώ φάσεις που αδικηθήκαμε; Πιο χαρακτηριστική από τα δύο συνεχόμενα φάουλ του Λεσόρτ στον Παπανικολάου που δεν σφυρίχτηκαν ποτέ και έκοψε τελικά την μπάλα ο αρχηγός δεν υπάρχει. Φωνάζετε ρε προπαγανδιστές του ελέους για εκπρόθεσμο καλάθι του Κάνααν, σε μια φάση εντελώς οριακή που τελικά μετά απο πολλά ριπλέϊ, αποδεικνύετε ότι είχε φύγει η μπάλα απο το χέρι του στο 0,01;  Μιλάτε ρε ψεύτες για την τεχνική ποινή στον Ναν, ενώ έχει προειδοποιηθεί πολύ πιο πριν να μην διαμαρτύρετε και του χαρίστηκαν και σε δυο φάσεις στην συνέχεια; Κάνει η όχι ρε  4ο φάουλ, όχι μια φορά αλλά δύο ο Ναν και δεν του σφυρίζεται η παράβαση; Όλα γίνονται για να μην κερδίσουμε ξανά στο ΟΑΚΑ. Να μην παιχτεί το ματς στα ίσα. Γιατί αν επιτρέψουν να παιχτεί και κερδίζουμε δεν θα τελειώσει. Θα επαναληφθούν οι σκηνές απείρου κάλους που διαδρματίστηκαν μόλις πέρσι. Μόνο που τότε έγιναν εσκεμμένα για να μην σπάσει η 35αρα. Ξέρετε πόσο ήταν τότε το σκορ; 35-63 , 2.46 πριν την λήξη της 3ης περιόδου!!!!

 

PHOTO GALLERY

Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείτε τις ήττες σας
Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείτε τις ήττες σας
Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείτε τις ήττες σας
Διαμαρτύρεστε απλά για να δικαιολογείτε τις ήττες σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ