ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτούς ξέρουν , αυτούς εμπιστεύονται…

Αυτούς ξέρουν , αυτούς εμπιστεύονται…
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Εννοείται ότι δεν τελείωσε τίποτε, ότι ήταν απλά μια νίκη που μας «επέστρεψε» το πλεονέκτημα της έδρας. Για να έχει όμως σημασία απαιτείται με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση στον στόχο να κάνουμε το 2-0 στο ΣΕΦ. Δες ρε λαοπλάνε από την Τουρκία , όλο το παιχνίδι, φάση προς φάση και πες μας αν φοράς παντελόνια, αν συνολικά αδικήθηκες η όχι. Μια ζωή την ίδια συμπεριφορά έχεις. Παίρνεις τεχνικές ποινές όταν βλέπεις την ήττα να έρχεται, ειρωνεύεσαι, αποποιείσαι των ευθυνών σου, και ξεσηκώνεις τον κόσμο εναντίον των διαιτητών χωρίς λόγο ουσιαστικά, «αναγκάζοντας» τα πρόβατα να σε αποθεώνουν. Σου σφυρίζανε φάουλ ρε, όταν έτρεχες να τα κάνεις για να μας στείλεις στις βολές, και να σταματήσεις τον χρόνο, αλλιώτικα ούτε τότε θα τα σφύριζαν. Ήσουν πίσω στο σκορ , αμυνόσουν και δεν έδιναν τίποτε. Ξεκίνησε το δ΄ δεκάλεπτο και είχαμε στο 1,5 λεπτό ήδη 4 φάουλ και η ομάδα σου κανένα. Και διαμαρτύρεσαι για κάποια ελάχιστα λάθη τους που όντως δεν σφυρίχτηκαν υπέρ σας, απολαμβάνοντας πλήρη ασυλία επί 40 λεπτά;

Επί Βασιλακόπουλου δεν θα την έκανες αυτή την δήλωση πάντως. η αν την έκανες θα απολυόσουν άμεσα για τους Έλληνες διαιτητές. Τι θες «αγοράκι» μου; Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς θες να έρθουν; Να αναρωτιούνται πόσα φάουλ έχει ο Ναν; Να παίζει 40 λεπτά χωρίς να κάνει φάουλ ο Λεσόρ; Άνοιξε τα γκαβά σου και δες πόσα φάουλ κάνατε και δεν σφυρίχτηκαν υπέρ μας ρε ψεύτη. Το έχουμε μάθει το παραμύθι σας. Φωνάζετε ενώ ξέρετε ότι δεν έχετε δίκιο, για να «επηρεάσετε» την διαιτησία στον επόμενο αγώνα. Γιατί αγωνιστικά για μια ακόμη φορά δεν σας βλέπουμε. Ο συγκεντρωμένος επί σαράντα λεπτά Ολυμπιακός δεν χάνει από εσάς, ούτε με αίτηση.

 Δυστυχώς για εσάς δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά μια σειρά αγώνων. Ήμασταν σίγουροι ότι θα σπάζαμε την έδρα και το λέγαμε καιρό πριν, όχι σήμερα εκ του αποτελέσματος. Αναγνωρίζουμε ότι όντως σε σχέση με το ναυάγιο των τελευταίων ετών, φέτος φτιάξατε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Είχατε την «τύχη» εκεί που είχαμε υπεροπλία, μετά την δήλωση των ξένων στα πλέϊ οφ να αγωνιστούμε σε όλη την σειρά χωρίς τον Φαλ. Και; Τι να λέει; Περίπατο κάναμε στο εξοχικό μας. Δεν αντικατοπτρίζει το τελικό 85-89 την πραγματική ροή του αγώνα. Ειρωνευόσασταν ρε ανθρωπάκια τον Μπαρτζώκα; Πλάκα σας κάνει. Σας μαζεύει και σας γλεντάει. Και το σκάκι θέλει μυαλό, αλλά ποιος το έχασε για να το βρείτε εσείς; Ακατοίκητοοοο…

Και η δικαιολογία του Βερολίνου δεν ευσταθεί. Γιατί και εμείς ήμασταν εκεί. Και μάλιστα φύγαμε δυστυχώς στεναχωρημένοι. Δεν ψάξαμε όμως να βρούμε δικαιολογίες, ούτε να κατασκευάσουμε, ούτε μας έφταιξε η διαιτησία από την στιγμή που εμείς δεν ήμασταν καλύτεροι. Αλλά τι σας λέω. Που να τα νοιώσετε αυτά; Δεν σας νοιάζει να είστε καλύτεροι αλλά πώς να επικρατήσετε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι το dna σας.

Προφανώς , ούτε με 40-60 υπέρ σας , μπορείτε να κερδίζετε. Αυτή είναι η ισονομία σας, αυτή είναι η διαφάνεια σας, αυτά είναι τα πιστεύω και τα ιδεώδη σας. Έτσι εξηγείται και το Γουέμπλεϊ, και τα λεφτά μέσα στα λουλούδια, και τα παραρτήματα, και τα περισσότερα Πρωταθλήματα στο μπάσκετ. Σήμερα «παίζουμε» και εμείς μάγκες. Το Θέατρο Σκιών θα έρθει για μια παράσταση, προσδοκώντας να τιμωρηθεί η έδρα μας. Μην ασχοληθείτε με δαύτους. Να τα δώσουμε όλα στην κερκίδα στηρίζοντας την ομάδα μας και μόνο. Μας νοιάζει μόνο στο πως θα κάνουμε το 2-0 για να απέχει το Πρωτάθλημα μόνο μια νίκη μετά.

 

 

 

PHOTO GALLERY

Αυτούς ξέρουν , αυτούς εμπιστεύονται…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ