ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!

Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε μέρα που περνάει ο πόνος σας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Το κόμπλεξ κατωτερότητας που σας διακατέχει , φαίνεται και περισσότερο. Ο Θεός σας έχει «καταραστεί» να πορεύεστε με αυτόν που σας έβριζε ομάδα και οπαδούς,, που σας είχε τελειωμένους στην Ευρώπη επί τόσα χρόνια τερματίζοντας προτελευταίοι , να κυνηγάτε να πάρετε το Πρωτάθλημα με ηγέτη τον Αλαφούζο και να σας «μαγειρεύει» ο Μαλακατές. Αυτοί είστε. Πορεύεστε γλείφοντας αυτούς που «φτύνετε». Μου θέλετε μαθήματα Ιστορίας γιουσουφάκια; Συγκρίσεις; Εδώ είμαι εγώ να σας τα αναλύσω όμορφα και Πειραιώτικα. Πως πήγατε στο Γουέμπλεϊ; Με σκιές , όπως συμβαίνει σε όλα τα δικτατορικά καθεστώτα. Εγώ δεν θα σας πω όλα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί, θα σας πάω από άλλον δρόμο. Για πέστε μας ρε ψεύτες, τις προηγούμενες 4 περιόδους πριν τον τελικό ποια ήταν τα αποτελέσματα της ομάδας σας ; 1966-67 δεν βγήκατε καν Ευρώπη … 1967-68 αποκλειστήκατε από την Μπάγιερν… 1968-69 περάσατε την ποδοσφαιρομάνα Ντάρινγκ και αποκλειστήκατε από την Μπιλμπάο, ενώ το 1969-70 είδατε τα ραδίκια ανάποδα από την τρομερή Φόρβερτς. Συνολικά σε 4 χρόνια, είχατε 5 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη!!!

Πάμε να δούμε και τι έκανε αυτή η τρομερή ομάδα του τελικού 9 χρόνια μετά την «πορεία» της. 1971-72, μείνατε Ελλάδα. 1972-73 σας περιποιήθηκε η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το 1973-74 έπεσε η Χούντα και σας περιέλαβε η ΟΦΚ Μπέογκραντ. Το 1974-75 πήγατε Ελβετία για τουρισμό με την Γκρασχόπερς. Το 1975-76 ήταν η σειρά των οπαδών της Τσβικάου να πάνε χαρούμενοι στα σπίτια τους. Το 1976-77 δεν περάσατε καν τα σύνορα. Επί 6 χρόνια δηλαδή αποκλειόταν η «ομαδάρα» από τον α΄ γύρο , έχοντας σε 8 αγώνες, 5 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 2 νίκες. Και τα επόμενα τρία χρόνια μια από τα ίδια. Έπρεπε να σας πέσει η Φλοριάνα Μάλτας για να περάσετε στον β΄ γύρο για να αποκλειστείτε μετά από την Μπριζ. Το 1978-79 ήταν η σειρά της Άργκες Πιτέστι να ευλογήσει τον ύψιστο που της πέσατε για να περάσει. Το 1979-80 δε μείνατε ξανά με τα διαβατήρια στο χέρι. Όλα αυτά τα χρόνια (14 συνολικά) , μόνο 3 φορές επιπλέον παίξατε Πρωταθλητριών. Όλοι οι αποκλεισμοί ήταν στις πιο εύκολες διοργανώσεις . Δώσατε συνολικά 22 ματς. 19 έπαιξε ο Ολυμπιακός μόνο φέτος! Ούτε με ομάδα από το Λουξεμβούργο, ούτε από την Σλοβακία, ούτε με την 14η της Αγγλίας, ούτε με το πληρώσατε και θα το πάρετε. Βράστε στο ζουμί σας λοιπόν, φάτε τους Προέδρους σας  στην μάπα, «τρώτε» με ότι πέφτει από το τραπέζι, συμμαχήστε με τους αντιπάλους σας, γιατί τέτοιοι που είστε αυτά σας πρέπουν. Κάποτε είχαμε αντίπαλο. Εδώ και χρόνια  πλέον όχι. Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου σας τουμπέκιασε για πάντα. Δεν σας βλέπουμε καν, δεν μας αγγίζει ότι και να λέτε, αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ.

Υ.Γ… Μια ακόμη υπέρβαση, μια ακόμη υπέρβαση για την ομάδα Πόλο που θα αντιμετωπίσει την υπερδύναμη της Ευρώπης , Προ Ρέκο σε ένα ακόμη φάϊναλ 4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Υ.Γ.2… Το 1-0 έγινε στον τελικό του Πρωταθλήματος Χαντ-μπολ απέναντι στην ΑΕΚ , κερδίζοντας και τον Φάρο. Σας βλέπουνε, ρεεεε, λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Με το ζόρι; Αφού δεν μπορούν τα έρμα.

 

Υ.Γ.3… Να μας φωνάξετε ξανά στα γενέθλια.

Υ.Γ.4… Πρόσθεση ξέρετε;

Υ.Γ.5… Ευτυχισμένο το 2024!

Υ.Γ.6… Ότι γράφει, δεν ξεγράφει….

Υ.Γ.7…. 29/5/24…

 

 

PHOTO GALLERY

Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!
Αυτό το μεθύσι δεν θα το ζήσετε ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ