ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πρώτο ευρωπαϊκό «ραντεβού» σε τελικό είναι το Σάββατο (25/5) στο ΣΕΦ!

Το πρώτο ευρωπαϊκό «ραντεβού» σε τελικό είναι το Σάββατο (25/5) στο ΣΕΦ!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τέτοιες στιγμές και μάλιστα στην έδρα σου δεν τις ζεις κάθε χρόνο. Το ΣΕΦ μετατράπηκε σε ένα γήπεδο- στολίδι για να φιλοξενήσει τον Ευρωπαϊκό τελικό στο Χαντ- μπολ. Η ομάδα έκανε όχι απλά το καθήκον της, αλλά υπερέβη εαυτόν. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να στολίσουμε την ευρωπαϊκή τροπαιοθήκη μας, με μια κούπα σε ένα άθλημα που δεν μας έχει «συνηθίσει». Η σκυτάλη πλέον περνάει στα χέρια μας. Όλοι ξέρουμε τι δύναμη θα αντλήσουν οι αθλητές μας από την παρουσία μας στις κερκίδες. Το θεωρώ ακατανόητο να μην γεμίσουμε ξανά το ΣΕΦ. Ζούμε μια Ιστορική χρονιά , έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ακόμη μαγική βραδιά και θα απουσιάζουμε; Και όταν λέω «απουσιάζουμε» εννοώ να μην είναι κατάμεστο. Να υπάρχουν άδεια καθίσματα.

Μπορεί κάποιοι να μην έχουν δει ξανά χαντμπολ στην ζωή τους, κάποιοι να μην ξέρουν ακόμη και τους κανονισμούς, να μην έχει στην Ελλάδα την αίγλη του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, ακόμη και των Βόλεϊ και Πόλο, αλλά στο γήπεδο θα κατέβει να αγωνιστεί ο δαφνοστεφανωμένος. Θα ακουστεί ξανά το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Οι επιτυχίες δεν έρχονται μόνες τους. Πρέπει όλοι να «συμμετέχουμε» ενεργά στις προσπάθειες των ομάδων μας. Για να γίνει η επική ανατροπή της ήττας με 4 γκολ από το πρώτο παιχνίδι, πρώτοι εμείς με την παρουσία μας, θα σαλπίσουμε την αντεπίθεση για την επικράτηση.

Πρώτοι εμείς θα «λυγίσουμε» τους αντιπάλους μας. Τα ερασιτεχνικά αθλήματα εκφράζουν στην πιο αγνή της μορφή την ιδεολογία του συλλόγου. Παραπέμπουν σε άλλες εποχές παλιότερες , πιο ρομαντικές. Ζούμε σε μια εποχή πλήρους επαγγελματισμού, και έχουμε την ευλογία κάποιοι να παίζουν ακόμη για το σήμα, για τον σύλλογο, και για τον κόσμο. Στηρίξτε τους. Έπρεπε να βλέπατε με τι δέος μπήκαν οι παίχτες μας στο ΣΕΦ, για τις πρώτες προπονήσεις, και όλοι αναλογιζόντουσαν την ατμόσφαιρα στον τελικό. Τι θα ζήσουν, με πόση ανυπομονησία περιμένουν να βγουν από την φυσούνα, για να τα δώσουν όλα ώστε να στεφθούν Κυπελλούχοι Ευρώπης. Από την Ηλιούπολη και την Χαλκίδα, τους δόθηκε η χρυσή ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, σε έναν Ευρωπαϊκό τελικό. Το Σάββατο είναι η «προθέρμανση» για αυτά που ακολουθούν. Κάθε τίτλος έχει την δική του αξία , την δική του χάρη και όλοι μαζί, καταξιώνουν,  τον έτσι κ αλλιώς , μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Έχουμε την χαρά και την ευλογία να είμαστε οπαδοί του. Ζήστε μέχρι το μεδούλι ρε μάγκες τις στιγμές που έρχονται. Έστω και αν ξανάρθουν. Γιατί εμείς τα όνειρα μας τα κάνουμε πραγματικότητα. Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαϊκό… Που; Παντού!!!! Στο ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ, στο Πόλο , στο Βόλεϊ και στο Χαντ μπολ. Αρρώστησε μας Θρύλε μου…. ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

 

     

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ