ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέσα σε έξι μέρες, διεκδικούμε τρεις ευρωπαϊκές κούπες!

Μέσα σε έξι μέρες, διεκδικούμε τρεις ευρωπαϊκές κούπες!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τελείωσε το «ενδιαφέρον» Πρωτάθλημα τους, με τον τρόπο που του άρμοζε. Ο κλέψας του κλέψαντος, ω παλιοκλεφταραίοι. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε 3ος, χαλώντας τα σχέδια αυτών που ήθελαν και προσπάθησαν όλη την χρονιά να τον αφήσουν εκτός Ευρώπης. Ακόμη και την τελευταία αγωνιστική. Στα «φρύδια» μου ποιος πήρε το Πρωτάθλημα από την στιγμή που δεν ήταν ο Ολυμπιακός. Και ακόμη περισσότερο που ήταν το Παοκάκι. Κανένα γιουσουφάκι όμως δεν έγραψε την αλήθεια. Για τους κλεμμένους βαθμούς του Ολυμπιακού. Κανείς δεν είδε τίποτε το παράνομο. Κανείς δεν κατάλαβε ότι οι διαιτητές ειδικά της τελευταίας στιγμής ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Είδατε να μιλάει κανείς για την κίτρινη στα πρώτα δευτερόλεπτα στον Μιχαηλίδη, που ήταν κιόλας αντίθετο το φάουλ;  

Με συνέπεια την αποβολή του στο 78 που έδινε την ευκαιρία στον Άρη να αποκτήσει πλεονέκτημα ώστε να ισοφαρίσει παίζοντας επί 18 λεπτά με παίχτη παραπάνω; Ποιος έπαιρνε το Πρωτάθλημα αν ερχόταν ισόπαλο το ματς; Το Αεκάκι... «Άλλος» θα μείνει τελικά έξω, είτε ο «σύμμαχος», είτε το «παράρτημα». Αλήθεια. Θα παρακαλάνε τώρα οι αποτυχημένοι αυτού του τόπου να πάρουμε το Ευρωπαϊκό η όχι; Για πείτε μας ρε σωτήρες του ποδοσφαίρου, το θέλετε; Είτε ναι, είτε όχι , εμείς θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε στο λιμάνι. Η αλήθεια είναι γιατί πάνω από όλα είμαστε αντικειμενικοί, ότι μας χάλασε η εικόνα του Ολυμπιακού στο α΄ μέρος. Κινδυνέψαμε να κάνουμε πάλι «μάγκες» τους «τελειωμένους». Οκ, η σκέψη όλων να ήταν στον τελικό, να μην έβαζαν και τα πόδια τους στην φωτιά, αλλά όχι κ έτσι. Ειδικά όταν η Ευρώπη ήταν σε εκκρεμότητα. Μόλις σοβαρεύτηκαν το «έσωσαν». Δεν πανηγυρίζουμε εννοείται , γιατί για εμάς υπάρχει μόνο η πρώτη θέση. Απλά βγήκε η «υποχρέωση». Η εικόνα του ματς όμως έδειξε τι πρέπει να γίνει την νέα περίοδο. Ο Μεντιλίμπαρ πορεύτηκε με ότι είχε στην διάθεση του. Ξέρει και ποιοι πρέπει να φύγουν, ποιοι να μείνουν και κυρίως ποιοι να έρθουν. Για να μπορεί να κρατάει όλα τα καρπούζια στις μασχάλες και οι «αντικαταστάτες» των βασικών να είναι εξ ίσου καλοί.

 Σε μια περίοδο που και πάλι τα ματς θα είναι πολλά, τα ντέρμπι και τα πλέϊ οφ θα πέφτουν ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, και γιατί να το κρύψουμε, τρώγοντας έχει ανοίξει η όρεξη. Μέσα σε όλα τα άλλα, θα υπάρχει ξανά απέναντι μας, η βρωμιά του παρασκηνίου. Δεν θέλουν το 50-50, θέλουν πάνω από όλα να «ελέγχουν» το ποδόσφαιρο. Σε «συγκεκριμένα» ματς να χάνουμε βαθμούς με τους ρέφερι β΄ διαλογής  που φέρνουν από το εξωτερικό και με τα «άνθη» της Ελληνικής διαιτησίας. Όπως και φέτος, με Ατρόμητο, Βόλο, ΠΑΟ και ΑΕΚ κυρίως. Γιατί υπήρξαν και ματς που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Τις επόμενες μέρες «ζούμε», αναπνέουμε , και κινούμαστε μόνο σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Βερολίνο, ΣΕΦ και Φιλαδέλφεια. Μέσα σε 6 μέρες διεκδικούμε 3 Ευρωπαϊκές κούπες. Ε, αυτό όλοι οι άλλοι δεν θα το ζήσετε ποτέ των ποτών.

Υ.Γ.1… Απλά μειώσατε την διαφορά. Όλοι σας και μόνοι μας, 47-41!!!

Υ.Γ.2… Το 65ο Πρωτάθλημα ήρθε στο λιμάνι. Μην μπερδεύεστε. Σε συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα σπορ πλην των κυρίων ομαδικών αυτά, δεν τα υπολογίζουμε μέσα στα 310!

 

Υ.Γ.3… Δεν μπορώ να πω. Ζείτε μεγάλες στιγμές.!

Υ.Γ.4… Αυτό είναι το «ενδιαφέρον» Πρωτάθλημα τους.

 

 

 

 

PHOTO GALLERY

Μέσα σε έξι μέρες, διεκδικούμε τρεις ευρωπαϊκές κούπες!
Μέσα σε έξι μέρες, διεκδικούμε τρεις ευρωπαϊκές κούπες!
Μέσα σε έξι μέρες, διεκδικούμε τρεις ευρωπαϊκές κούπες!
Μέσα σε έξι μέρες, διεκδικούμε τρεις ευρωπαϊκές κούπες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ