ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εδώ είναι Καραϊσκάκη… υποκλί- υποκλίσου Αεκάκι!

 Εδώ είναι Καραϊσκάκη… υποκλί- υποκλίσου Αεκάκι!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το Πρωτάθλημα των «παραρτημάτων» δεν το σηκώσατε μέσα στο Καραϊσκάκη. Σας ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός. Στα «φρύδια» μας τι θα κάνουν τα φιλαράκια σας σε Λαμία και Χαριλάου. Ήρθε η ώρα να «δικαιολογήσουν» την παρουσία τους στα πλέϊ οφ και τις σχέσεις μεταξύ σας. Αυτή είναι η κατάντια όλων σας. Να κλέβετε το Πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και μετά να ξεκατινιάζεστε μεταξύ σας. Δεν ξεχνάμε καμία σφαγή. Δεν «μεγαλώνετε» κλέβοντας Πρωταθλήματα. Μικραίνετε και η γύμνια σας φαίνεται ξεκάθαρα στην Ευρώπη.

 Χωρίς ΕΠΟ, παραρτήματα και Γιαννάκηδες, θα τερματίζετε πάντα πίσω μας. Πάντα όμως. Αυτοί όλοι σας βοηθούν με μεζούρες, με Πρέσπες, με Ξάνθες και Πλατανιάδες, με κουφούς, να σταματάτε την ερυθρόλευκη αυτοκρατορία από το να τα παίρνει συνεχόμενα. Είστε τα «διαλλείματα» μας. Καμαρώστε ρε μια ομάδα που κατέβηκε για την νίκη ώστε να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα μέσα στο Καραϊσκάκη. Απέναντι σε ένα Ολυμπιακό, κουρασμένο, με προβλήματα τραυματισμών , που ζει ακόμη σε νιρβάνα περιμένοντας το μεγαλύτερο ραντεβού στην Ιστορία του. Θέλατε να αφήσετε εκτός Ευρώπης την μοναδική ομάδα που κρατάει ζωντανή την χώρα μας στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και να βγείτε όλοι οι άλλοι, που σας ψάχνουμε με τα κιάλια.

 Σας ξεφτίλισε ο Μαρινάκης ξανά. Δεν το έβαλε κάτω, εκεί που νομίζατε ότι τον τελειώσατε. Έφερε Μεντιλίμπαρ, Άμπι, Κάρμο, Τσικίνιο, Όρτα, Ζέλσον , ακόμη και τους Βέζο , Καμπράλ και Ναβάρο και λίγο έλειψε να σηκώσει ένα Πρωτάθλημα από εκεί που ήταν κλεμμένο και «ξεχασμένο». Φανταστείτε πόσο ανίκανοι είστε όλοι σας. Θα παρακαλάτε τώρα να σηκώσουμε το Ευρωπαϊκό για να βγάλουμε 5 ομάδες στην Ευρώπη ρε σωτήρες του ποδοσφαίρου; Η θα είστε όλοι Φιορεντίνα, μιας και Φερεντσβάρος, Μακάμπι, Φενέρ και Άστον Βίλα δεν  ανταποκρίθηκαν στις «προσευχές» σας; Τι κ@βλ@ , να παίξουμε ευρωπαϊκό τελικό στο προποτζίδικο. Τι δώρο Θεού ήταν αυτό; Τι κάρμα; Σας ήρθε ο Ουρανός σφοντύλι με την λήξη του ημιτελικού.

 Για όλα αυτά τα ψέματα και την προπαγάνδα χρόνων ήρθε η ώρα να το πληρώσετε. Σε 13 μέρες από σήμερα κλειστείτε στα σπίτια σας και λουφάξτε. Γονυπετής θα δείτε όλον τον τελικό. Βάλτε ωτοασπίδες γιατί αυτό που θα συμβεί δεν θα έχει ξανά προηγούμενο. Ο Θρύλος της Ελλάδας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την υπέρβαση. Ομάδα και κόσμος θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Κανείς δεν μας χάρισε ποτέ τίποτα. Δεν μας πήγε τελικό κανένας δικτάτορας. Με την μαγκιά μας και την αξία μας φτάσαμε. Ο τελικός θα είναι το 19ο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι μόνο για φέτος. Σε σας το λέω «νάνοι» που είχατε να ασχοληθείτε μόνο με την Ελλάδα από το … 2023 και μετά. Που κάνατε τα πάντα για να δυσκολέψετε την προσπάθεια μας.

Απαιτούμε να φτιαχτεί ο Βοτανικός, να διεκδικήσει να διοργανώσει και το Παναθηναϊκάκι ευρωπαϊκό τελικό, για να παίξουμε και εκεί. Και μετά θα το σκεφτούν πολύ να φτιάξουν γήπεδο τσάμπα και στο Παοκάκι. Ο Ολυμπιακός πορεύετε ανά τους αιώνας των αιώνων μόνος του απέναντι σε όλους. Εσείς συμμαχείτε, εσείς παίζετε το τραινάκι αλλάζοντας συνέχεια την «θέση του μηχανοδηγού και τα βαγόνια», εσείς κλέβετε ο ένας τον άλλον, εσείς αγκαλιάζεστε και μετά ανταλλάσετε φιλιά αλά Ιούδα και «μαχαιρώνεστε» πισώπλατα. Εμείς τα ζούμε τα όνειρα μας. Για πέστε μας και τα δικά σας να γελάσουμε. Οι μεν να περάσουν τον Άρη σε Πρωταθλήματα, οι άλλοι να κάνουν πορεία για να διώξουν τον Αλαφούζο, και οι προσφυγοκάπηλοι να μην ξαναπάνε Γ΄ Εθνική με νέο ΑΦΜ.

Ο Ολυμπιακός πάντα θα παίζει για τον κόσμο του , για την Ιστορία του , για την πιο βαριά φανέλα της χώρας. Και εσείς θα συνομωτείτε εναντίον του. Όσα Πρωταθλήματα και να μας κλέψετε, και πάλι δεν σας βλέπουμε καν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ