ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός vs «φοροφυγάδων», «χάρτινων», «κρατικοδίαιτων» και «καλοπληρωτών»!

Ολυμπιακός vs «φοροφυγάδων», «χάρτινων», «κρατικοδίαιτων» και «καλοπληρωτών»!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τα Πρωταθλήματα δεν διεξάγονται με όρους ισονομίας και διαφάνειας! Αυτό να το έχετε πάντα στο μυαλό σας, όταν μετά από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα παίρνετε την θέση του εισαγγελέως  για να καταφερθείτε κατά πάντων. Ο ερασιτέχνης συντηρεί ανταγωνιστικά και τα 6 ομαδικά του τμήματα. Δεν υποβαθμίζει κανένα. Δεν έχει λιγότερα όπως «άλλοι», δεν συμμετέχει απλώς όπως «άλλοι» , πέρα από το γεγονός ότι συντηρεί στον αφρό και τα υπόλοιπα ατομικά του αθλήματα. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας αυτές τις παραμέτρους.

Δεν είναι φτηνές δικαιολογίες. Είναι η αλήθεια, είναι η πραγματικότητα. Αν «κλέβαμε» και εμείς το Κράτος όπως πιθανόν κάνουν κάποιοι «άλλοι» θα είχαμε σίγουρα ακόμη καλύτερες ομάδες. Αν ρίχναμε το βάρος σε λιγότερα αθλήματα και τμήματα πάλι θα συνέβαινε το ίδιο. Αν δεν ανακατασκευάζαμε το  Ρέντη για να συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ με δικά μας έξοδα, πάλι θα είχαμε ακόμη καλύτερες ομάδες στα τμήματα του Βόλεϊ. Για την ακρίβεια δεν θα μας έβλεπαν καν από την στιγμή που είμαστε πρώτοι στο γυναικείο και απωλέσαμε το πλεονέκτημα της έδρας στο αντρών , όχι τόσο με τον ακατανόμαστο , αλλά πρωτίστως με την ήττα από τον Μίλωνα εν μέσω των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος όλοι είμαστε ειδήμονες. Ε, δεν θα απολογούμαστε κιόλας γιατί μόνο στα 5 από τα 6 τμήματα τερματίζουμε πρώτοι στις κανονικές περιόδους. Όταν στα 3 από τα 6 συνεχίζουμε στην Ευρώπη, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς επιπλέον εξόδων. Πόσοι άραγε σκέφτονται για την τεράστια οικονομική ζημιά στον ερασιτέχνη από την απώλεια των προϋπολογισμένων εσόδων λόγω των κεκλεισμένων των θυρών ματς στο ποδόσφαιρο; Και η ήττα μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν έχουμε συμβόλαιο ούτε με τις νίκες , ούτε με τις κούπες. Για όλα μαχόμαστε, σε κάθε άθλημα και με διαφορετικό αντίπαλο.

 Δεν μπορούμε να είμαστε σε όλα εμφανώς πιο ισχυροί, όπως ας πούμε στο Πόλο. Σε όλα όμως διεκδικούμε τον τίτλο. Ε, σε ένα ( βόλεϊ αντρών) θα πάμε με μειονέκτημα έδρας. Και προσωπικά σε αυτό θεωρώ πως θα την σπάσουμε. Όπως μάχες θα γίνουν και στα υπόλοιπα τρία ( Χαντ- μπολ αντρών, Βόλεϊ και Μπάσκετ γυναικών άσχετα αν έχουμε το πλεονέκτημα. Αντί να προστατεύουμε και να στηρίζουμε τις ομάδες μας , τις ελάχιστες φορές που δεν κερδίζουμε γίνεται ο κακός χαμός στο διαδίκτυο, γιατί στο γήπεδο είμαστε απόντες στην πλειοψηφία των αγώνων. Τα ίδια και χειρότερα ακούγονταν , στο γυναικείο Βόλεϊ μετά την απροσδόκητη ήττα από τον Ηλυσιακό. Και ποια ήταν η συνέχεια; Αναρρίχηση στην κορυφή με διαφορά σήμερα ,7 !!! βαθμών από τον δεύτερο, συντριβές απέναντι σε ΠΑΟ ( 3-0) , σε ΑΕΚ (και στα δυο ματς) , και περιπάτους σε όλα τα υπόλοιπα. Βγήκαμε χαμένοι η κερδισμένοι που δεν πήραμε αποφάσεις εν θερμώ;

 Ποιος ο λόγος πχ να στήσω στον τοίχο τους περσινούς Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ευρώπης , όταν με αυτούς θα πορευτώ στην συνέχεια για την διεκδίκηση των τροπαίων; Όσο και να μας στεναχωρεί μια ήττα από τον ακατανόμαστο. Όσο και να έκαναν λάθη, όσο και αν δεν έπρεπε να χάσουν το μυαλό και την αυτοσυγκέντρωση τους για μια αμφισβητούμενη φάση στο 4ο σετ , ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 13-19 και πήγε το σκορ άμεσα στο 15-19. Κάποιοι μίλησαν για ηλικίες. Ενώ το ρόστερ του ΠΑΟ αποτελείται από λυκόπουλα, ε; Οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις αυξάνουν , οι άλλοι δυναμώνουν όπου επιλέγουν να μας κτυπήσουν, και τα έσοδα δεν αυξάνουν, δυστυχώς. Ούτε από χορηγίες, ούτε από επιχειρηματίες, ούτε από εισιτήρια, ούτε από τα μέλη και την κάρτα φιλάθλου.

Υ.Γ.1…. Το έσκισε το καλτσόν η Λαμία πάντως στο «ενδιαφέρον» Πρωτάθλημα.

Υ.Γ.2… Συνέχισε να τους πονάς Πρόεδρε. Πολύχρονος.

Υ.Γ.3…. Πάντα θα τιμάμε όσους αγαπάμε και πρόσφεραν τα πάντα στην ομάδα.  

Υ.Γ.4… Ο «τζουτζούκος» της καρδιάς μας.

 

PHOTO GALLERY

Ολυμπιακός vs «φοροφυγάδων», «χάρτινων», «κρατικοδίαιτων» και «καλοπληρωτών»!
Ολυμπιακός vs «φοροφυγάδων», «χάρτινων», «κρατικοδίαιτων» και «καλοπληρωτών»!
Ολυμπιακός vs «φοροφυγάδων», «χάρτινων», «κρατικοδίαιτων» και «καλοπληρωτών»!
Ολυμπιακός vs «φοροφυγάδων», «χάρτινων», «κρατικοδίαιτων» και «καλοπληρωτών»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ