ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες!

Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης στην Τούμπα, τα πανηγύρια για την «επιστροφή» του Ολυμπιακού στην διεκδίκηση του τίτλου, σταμάτησαν ήδη. Σήμερα το βράδυ , βάζουμε ξανά το ευρωπαϊκό μας κουστούμι και με την ψυχολογία στα ύψη , πάμε να υπερασπιστούμε το 1-0 του πρώτου αγώνα και να φέρουμε την πρόκριση στο λιμάνι. Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα, ούτε λύθηκαν όλα τα προβλήματα, αλλά όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε ξανά σωστά. Για την ακρίβεια οι μεταγραφές του Ιανουαρίου και ο προπονητής , άλλαξαν άρδην το σκηνικό. Κάποιοι παίχτες δυστυχώς θα τραβήξουν το κουπί των συνεχόμενων αγώνων αλλά η αισιοδοξία είναι διάχυτη πλέον σε όλους. Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες.

Παίχτες αναγεννήθηκαν, άλλοι βρήκαν τον ρόλο τους και άλλοι έχοντας δίπλα τους καλύτερους παίζουν καλύτερα. Από εκεί που μας είχαν ξεγραμμένους τώρα όλοι την ακούσανε στερεοφωνικά. Δεν σας λέω τι θα γίνει έτσι και δικαιωθούμε στο cas. Αυτά που σκέφτονται ήδη οι αντίπαλοι μας και χειρότερα. Απλά έγιναν τα αυτονόητα. Ήρθε ένας στόπερ ηγέτης, ήρθαν δύο χαφ δημιουργικά που μαρκάρουν κιόλας και απελευθέρωσαν και τον Έσε, ο Ποντένσε έπαιξε όπως θέλουμε να παίζει, και οι αλλαγές επιδρούν  πλέον στο παιχνίδι μας. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τις λανθασμένες όπως αποδείχτηκε επιλογές κυρίως στο θέμα του προπονητή , αλλά και πάλι όλα στα χέρια μας είναι. Αρκεί να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα. Γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Απλά σε δυο ματς είδαμε ένα μικρό μέρος από τα προσεχώς! Και με κόντρα την διαιτησία. Για να δούμε αν θα βγουν αληθινοί οι «καφενόβιοι» στις συζητήσεις τους, που θέλουν τον Άρη να «εξαργυρώνει» την πρόκριση στο Κύπελλο χάνοντας από την ΑΕΚ.

Για να δούμε πως θα παίξουν,  η Λαμία, η Κηφισιά, τα Γιάννενα, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, ο Άρης , οι Σέρρες τις τελευταίες αγωνιστικές. Πόσο «ανταγωνιστικοί» θα είναι απέναντι σε όλους η αν θα επιλέξουν απέναντι σε ποιους να τα δώσουν όλα.  Γιατί αν μειωθεί κ άλλο η διαφορά , τότε να δείτε πόσο «ενδιαφέρον» θα γίνει το Πρωτάθλημα. Το εύκολο είναι στις δυσκολίες να τα παρατάς και να τα κάνεις πουτ@να όλα. Το δύσκολο είναι να στηρίζεις , να έχεις υπομονή και ελπίδα ότι θα αλλάξει η κατάσταση, βρίσκοντας το κουράγιο να τα κάνεις όλα αυτά παρά την στεναχώρια σου. Επίσης ότι δεν μιλάς, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπεις, πόσο μάλλον όταν δεν κρύβεις τα λάθη κάτω από το χαλάκι της υπαρκτής στημένης διαιτησίας. Γιατί με το var απαγορεύεται να γίνονται λάθη και να ευνοούνται συγκεκριμένες ομάδες. Η κριτική πάντα βοηθάει αρκεί να μην είναι εμπαθής, εν βρασμώ, και εγωϊστική. Να βλέπουμε όλοι το δάσος και όχι το δέντρο. Λάθη γίνονται και θα γίνονται από όλους. Ο Μαρινάκης πάντα θα έχει την ευθύνη για όλα ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Όχι μόνο για τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και για την συνολική προσφορά του. Δεν είναι όμως σίγουρα ούτε Ιβάν, ούτε Μελισσανίδης, ούτε Αλαφούζος.

Υ.Γ.1… Άλλη μια κατραπακιά στον σβέρκο σας αιώνιοι βόθροι… Είναι μωρέ που… δεν τα βρίσκει με τους προέδρους … που ζητάει τρελά λεφτά …. που του έχει κάνει πρόταση ο αποτυχημένος… Βάλτε όλο το σανό στον… !

Υ.Γ.2… Η MRK KRKA από την Σλοβενία η αντίπαλος μας στους 8 του EHF European cup… Τρέλανε μας ξανά Θρύλε μου. Συνέχισε το Ευρωπαϊκό σου ταξίδι έως το τέλος.

Υ.Γ.3…. Έρμαιο των μάνατζερ… Πάλι από την Πορτογαλία ψωνίσαμε; Α, ρε , σας βάζουν στο τρυπάκι οι «βόθροι» και μασάτε ορισμένοι. Μακάρι να μπορέσουμε να  αγοράσουμε τόσο , τους Όρτα και Κάρμο λέω εγώ όσο και τους Ποντένσε, Αλεξανδρόπουλο. Φαντάζει δύσκολο, ειδικότερα του Κάρμο αλλά όλα γίνονται. Αντί να φέρνουμε ένα σωρό παίχτες δανεικούς και να γεμίζουμε ποσοτικά το ρόστερ , ας αγοράζουμε λίγους , ποιοτικούς και ας είναι από όποια χώρα θέλουν.

Υ.Γ.4… Θα βλαστημήσετε την ώρα και την στιγμή που παίρνετε τα ματς στα χαρτιά. Και στο ποδόσφαιρο και στο Βόλεϊ. Σας το υποσχόμαστε. Ελπίζω να καταλάβατε γιατί δεν φημίζεστε και για το μεγάλο δείκτη νοημοσύνης που διαθέτετε πως αν δεν πάρετε το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα είστε εσείς που θα μείνετε εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν. «Υπάρχετε» καθαρά από τύχη. Ψοφάνε τα έρμα, δεν το βλέπετε;

 

PHOTO GALLERY

Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες!
Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες!
Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες!
Τα χαμόγελα επέστρεψαν και στο Ρέντη και στις κερκίδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ