ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δικαιώθηκε η Πυλαία! Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ

Δικαιώθηκε η Πυλαία! Τιμωρήθηκαν οι διαιτητές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ

Έχοντας διώξει τον προπονητή της, Αλέξη Αλβανό, μετά το... χαστούκι από τον Ολυμπιακό στο Super Cup, η ΑΕΚ πήγε να αντιμετωπίσει την Πυλαία για το πρωτάθλημα. Βλέποντας ότι πάει για ακόμα μία ήττα χρησιμοποίησε τα δυνατά της... όπλα τους διαιτητές Καρυδάκη και Γιακαλή.

Η διαιτητική δυάδα που τα έβλεπε όλα... κιτρινόμαυρα πήρε αυτό που της άξιζε, αφού τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ/ΟΧΕ. Έτσι, η Πυλαία δικαιώθηκε ηθικά, μετά και την ανακοίνωσή της για το «χειρουργείο»...

Φυσιολογική λοιπόν η δικαίωση για την Πυλαία μετά την αλλοίωση αποτελέσματος που υπέστη, από τα διαιτητικά λάθη των Καρυδάκη- Γιακάλη αλλα η διαφορετικότητα της μεριάς της ΑΕΚ συνεχίζει να εκπλήσσει με την εφευρετικότητα και την προσπάθεια της να διαστρέφει την αλήθεια κάνοντας το άσπρο ...κιτρινόμαυρο. Πρωτοτυπώντας για ακομα μια φορά,πανηγυρίζει για τη δήθεν δικαίωση της, για μια τιμωρία που επεβλήθη για αλλοίωση αποτελέσματος υπερ της!

Τεχνιέντως βέβαια κάποια λαλίστατα κατά τα άλλα μέσα σε αντίστοιχες περιπτώσεις που δεν αφορούν το συγκεκριμένο σωματείο, απέκρυψαν την ανακοίνωση του σωματείου της Πυλαίας, σε μια προσπάθεια να αποσιωπήσουν το γεγονος!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΟΧΕ

«Η ΚΕΔ/ ΟΧΕ σε χθεσινή της συνεδρίαση και λαμβάνοντας υπόψη την έκθεση του παρατηρητή αλλά και το video του αγώνα, αποφάσισε να τιμωρήσει τους διαιτητές ΚΑΡΥΔΑΚΗ – ΓΙΑΚΑΛΗ με είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους για τον αγώνα της Handball Premier ΑΕΚ – ΠΥΛΑΙΑ που διεξήχθη στις 23/09/2023. Η ποινή ισχύει από σήμερα 26/09/2023»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ