ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς στο φινάλε»

Παπαδόπουλος: «Ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς στο φινάλε»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έκανε κατάθεση ψυχής για να γυρίσει το ματς με την ΑΕΚ και στην απόδοση του τερματοφύλακα της, στάθηκε ο Βύρων Παπαδόπουλος μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Handball Premier. 

«Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Η άμυνα μας δεν έπιασε την απόδοση που πιάνει συνήθως σε τέτοια ματς, ενώ στην επίθεση μας κόστισαν κάποια κενά διαστήματα. Έτσι, η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιαστήκαμε πολύ πιο σφιχτοί στην άμυνα, πολύ αποφασισμένοι, κάναμε κατάθεση ψυχής και γυρίσαμε ένα ματς, που δύσκολα μπορεί να γίνει σε τελικούς, σε αυτό το σημείο.

Βασικός παράγοντας της νίκης της ΑΕΚ έπαιξε και η απόδοση του τερματοφύλακας της, ο οποίος με τα ποσοστά που είχε ήταν δύσκολο να χάσει η ομάδα του.

Εμείς, τώρα κοιτάμε το ματς στην Ηλιούπολη, έχουμε λίγες μέρες να δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται, ώστε να κάνουμε το 1-1 στη σειρά. Η σειρά θα είναι μεγάλη, ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς στο φινάλε», ήταν τα λόγια του Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ