ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παντού! Μέρα γεμάτη ματς η σημερινή!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παντού! Μέρα γεμάτη ματς η σημερινή!

Από το μεσημέρι στις 14:00 μέχρι το βράδυ θα χορτάσουμε ΘΡΥΛΟ! Και με «αιώνιο» ντέρμπι στο πρόγραμμα, το οποίο όμως θα δούμε ξεχωριστά! Ημέρα γεμάτης ματς Ερασιτέχνη η σημερινή, με τον Ολυμπιακό να παίζει… παντού! Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Πόλο Ανδρών στις 14:00:

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν και πάλι τον Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχονται στις 14:00 (ΕΡΤ Sports) στο Παπαστράτειο, για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.

Ο Θρύλος, μετά την επικράτηση (13-6) στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, θέλει να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη επί του Πανιωνίου στον Πειραιά και να κάνει το «τρία στα τρία» στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Ελλάδα.

 

 

Χάντμπολ Ανδρών στις 15:00:

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τη Δράμα, την οποία υποδέχεται στις 15:00 στο κλειστό «Μ. Λοΐζος», για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης της Handball Premier, με στόχο το «έξι στα έξι».

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και θέλουν κόντρα στη Δράμα, να πανηγυρίσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους, συνεχίζοντας τη νικηφόρα τους πορεία.

 

 

Πόλο Γυναικών στις 16:00:

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα. Στις 16:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ως τυπικά φιλοξενούμενες, για τη 15η αγωνιστική της Α1.

Τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, παίζοντας με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του ματς με τον Εθνικό.

 

 

Μπάσκετ Γυναικών στις 16:00:

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ευρώπη, στη φάση των «8» του EuroCup, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στις 16:00 (OSFP TV: https://www.youtube.com/watch?v=y_oDCjDTNAw) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην αίθουσα 5, για τη 15η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να φτάσουν σε μία ακόμη επικράτηση επί των «ασπρόμαυρων», στο ΣΕΦ, ώστε να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

 

 

Βόλεϊ Ανδρών στις 17:00:

Τη δεύτερη νίκη της στο μίνι-πρωτάθλημα της Volley League, θέλει να πανηγυρίσει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 17:00 (ESAP TV) τον Μίλωνα εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος και μετά την επικράτηση (3-1) επί του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρεμιέρα, θέλουν να πανηγυρίσουν το «δύο στα δύο».

Ο Θρύλος, που μετρά δύο νίκες επί του Μίλωνα στην κανονική διάρκεια, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα το Σάββατο και να κάνει ένα ακόμα βήμα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου της Volley League.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ