ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερασιτέχνης: ΘΡΥΛΟΣ παντού, σε Ελλάδα και Ευρώπη! (photos)

Ερασιτέχνης: ΘΡΥΛΟΣ παντού, σε Ελλάδα και Ευρώπη! (photos)

Μέρα γεμάτη ματς η σημερινή, για τον Θρύλο, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Χάντμπολ, Πόλο Γυναικών, Μπάσκετ Γυναικών, Πόλο Ανδρών! Δείτε τα ματς και τις ώρες!

Χάντμπολ Ανδρών

Με στόχο το «πέντε στα πέντε» στη Β’ φάση, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 (EΡΤ SPORTS 2), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Handball Premier, με στόχο το «διπλό» και το πολύτιμο δίποντο.

Μετά την εκτός έδρας νίκη (17-25) επί του Αερωπού Έδεσσας, για την 5η «στροφή» της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι», κόντρα στους «ασπρόμαυρους», θέλουν να πραγματοποιήσουν άλλη μία καλή εμφάνιση, να πανηγυρίσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Μπάσκετ Γυναικών

Στη «μάχη» της φάσης των «8» του Euro Cup ρίχνεται σήμερα το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 18:00 (FIBA TV, YouTube) την ισχυρή Μπουρζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πρώτο ματς των προημιτελικών της διοργάνωσης, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα, για το βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Οι «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από την εύκολη νίκη (81-48) επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, δεν έχουν εύκολο έργο κόντρα στη γαλλική ομάδα, όμως είναι έτοιμες και αποφασισμένες για το θετικό αποτέλεσμα, μια εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς στη Γαλλία (2/3).

*Ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-2022. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από την είσοδο των VIP. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τα VIP.

 

 

 

Πόλο Γυναικών

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται λοιπόν η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη, την οποία υποδέχονται στις 20:00 (KOE TV) στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.

Στον προημιτελικό με τον ΝΟΒ, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του θεσμού, μια εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς στο κολυμβητήριο του Λαιμού (2/3). 

Το Σάββατο (26/2), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία, στο δεύτερο ματς της φάσης των «8» της Euroleague, με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

* Ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-2022. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

 

 

 

Πόλο Ανδρών

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά το «διπλό» (9-12) στο Λαιμό κόντρα στη Βουλιαγμένη, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, σήμερα το βράδυ στις 20:00 (ΕΡΤ SPORTS), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο κρίσιμο ματς με την κροατική ομάδα, για τον πρώτο όμιλο, ο Θρύλος, που βρίσκεται στην τρίτη θέση (μαζί με την Φερεντσβάρος) με 16 βαθμούς, μετρώντας πέντε νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία, θέλει πάση θυσία το «διπλό» στο Σπλιτ, ώστε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς, στο δρόμο για το Final-8 του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο εύκολο έργο δεν έχουν κόντρα στην Γιαντράν, όμως μετά την ήττα (5-8) από την Μπρέσια στο Παπαστράτειο, στην 9η «στροφή» της διοργάνωσης, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ