ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερασιτέχνης: Φουλ αγωνιστική δράση! (photos)

Ερασιτέχνης: Φουλ αγωνιστική δράση! (photos)

Φουλ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μέρα και η σημερινή! Σε περισσότερα από ένα αθλήματα, αφού Ολυμπιακός, σημαίνει αθλητισμός! Αρχή κάνει το πόλο Ανδρών (13:00), ακολουθεί το Χάντμπολ Ανδρών (14:45) και στη συνέχεια αναλαμβάνει το βόλεϊ Γυναικών (16:30), μέχρι να πάμε… Ευρώπη με την ομάδα Πόλο Γυναικών (18:30)!

Πόλο Ανδρών

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο (5/2, 13:00) τον Εθνικό, ως τυπικά φιλοξενούμενοι στο Παπαστράτειο, για τη 14η αγωνιστική της Α1. Στο φινάλε της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, ο Θρύλος, μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη (6-12) επί του Απόλλωνα, για τους «16» του Κυπέλλου, θέλει να πραγματοποιήσει άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση, να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του και να κάνει μια καλή προετοιμασία, ενόψει του πολύ σημαντικού ματς με την Μπρέσια στο Παπαστράτειο, την Τρίτη (8/2, 19:15), για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

 

 

Χάντμπολ Ανδρών

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Πυλαία, την οποία υποδέχεται στις 14:45 στο κλειστό γυμναστήριο «Μάνος Λοΐζος», για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της Handball Premier. Μετά την άνετη εντός έδρας νίκη (29-21) επί του Άρη Νίκαιας, για τους «16» του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πραγματοποιήσουν άλλη μία καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, να συνεχίσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουν το «τρία στα τρία» στη Β’ φάση.

 

 

Βόλεϊ Γυναικών

Τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα, μετά την άνετη εκτός έδρας επικράτηση (0-3) επί της Θέτιδας Βούλας, για τη 19η αγωνιστική, θέλει να συνεχίσει το Σάββατο (5/2) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Λαμία, την οποία υποδέχονται στις 16:30 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 20ή αγωνιστική της Volley League. Κόντρα στην ομάδα της Λαμίας, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να παρουσιάσουν για άλλη μία φορά βελτιωμένο πρόσωπο, να παίξουν ωραίο βόλεϊ και να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα…

 

 

Για το πόλο και την ευρωπαϊκή μάχη με την Ντουναϊσβάρος, θα τα πούμε… ξεχωριστά!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ