ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Superleague τα… θαύματά σου!

Superleague τα… θαύματά σου!

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι φυσικά αυτό που θα γίνει στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Προσωπικά, σε επίπεδο στοιχήματος, με απασχολεί πολύ περισσότερο το ματς που θα γίνει το μεσημέρι στα Γιάννενα. Εκεί όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα. Εχει γίνει ήδη αναφορά και ποντάρισμα στις αναλύσεις της Σούπερ Λιγκ, που πέρασαν εύκολα το πρώτο σημείο της αγωνιστικής χθες.

Ο ΠΑΣ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι. Με καλές επιστροφές στην ενδεκάδα του, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε εκτός έδρα τη Δευτέρα, έχει σερί ματς τον τελευταίο καιρό και μεγάλη αδυναμία στο σκοράρισμα. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσος έμοιαζε λογικό να βρίσκεται κοντά στο 1.60.

Παραδόξως δέχεται κόντρα, με αποτέλεσμα να έχει ανέβει κατά 0,20 μονάδες! Καθαρά μαθηματικά το ΧΧ στην ΧΧΧ αυτή τη στιγμή μοιάζει Value Bet! Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα μαθηματικά του αγώνα, καθώς προφανώς δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπάρχει κάτι σε παρασκηνιακό επίπεδο, που να οδηγεί την αγορά να πηγαίνει σε κόντρα των γηπεδούχων.

Επίσης η άνοδος του άσου έχει φέρει ταυτόχρονο ανέβασμα στις αποδόσεις για anytime σκόρερ των γηπεδούχων. Ετσι ο Περέα, που είναι και ξεκούραστος καθώς ήταν τιμωρημένος την περασμένη αγωνιστική, πληρώνει πάνω από 3 μονάδες για να σκοράρει σήμερα. Μιλάμε για τον πιο επικίνδυνο παίκτη της ομάδας που είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.

Στο πινακάκι μου θα μπει και το Over. Ο Γκρότε δεν έχει περιθώριο να πάει αμυντικά στο ματς. Ο Απόλλωνας πρέπει να ψάξει γκολ, ο ΠΑΣ εντός βρίσκει πάντα φάσεις κόντρα σε τέτοιας δυναμικής αντιπάλους. Μέχρι και το ασιατικό over 3 λίγο κάτω από τις 4 μονάδες φτάνει το σενάριό μου.

Πριν κλείσω, επιστρέφω σε μια αγορά που είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν. Υπάρχει αποκλειστικά στη Fonbet και τη βρίσκεται στην ενότητα «στατιστικά» του κάθε αγώνα. Το όνομά της είναι «Να υπάρχει το ψηφίο στο σκορ» και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πληρώνει 4.50 οποιοδήποτε σκορ έχει μέσα το 1! Δηλαδή κερδίζεις με σκορ όπως το όπως το 1-0/0-1, το 1-1, το 1-2/2-1 κτλ.

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ούτε τον λόγο που ανεβαίνει ο άσος, ούτε γιατί το να υπάρχει τα ψηφία 3, 4, 5 και 6 στο σκορ πληρώνει λιγότερο από το 0 και το 1 σε ματς της Σούπερ Λιγκ! Δηλαδή είναι πιο πιθανό το 5-0 από το 1-0;

Σίγουρα στοιχηματικά αξίζει παρακολούθησης και ίσως βγάζει και επιλογές. Προσωπικά θα ποντάρω στο υπερβολικό 4.90 του να υπάρχει το 1 στο ψηφίο του σκορ, αλλά θα… ακολουθήσω και το σενάριο να δούμε όντως υψηλό σκορ!

Προγνωστικά Στοιχήματος Κύπελλο Γαλλίας

Δύο ματς για το Γαλλικό Κύπελλο σήμερα, Μπερζεράκ-Σεντ Ετιέν και Λανς-Μονακό. Στο δεύτερο δεν βρίσκω τον λόγο που το over φτάνει στις δύο μονάδες. Η Λανς είναι από τις ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Ειδικά στην έδρα της ανεβάζει πάντα τον ρυθμό και ψάχνει γκολ.

Στη Μονακό έδιωξαν τον Κόβατς και έφεραν τον Κλεμέντ για να κάνει την ομάδα πιο επιθετική, ενώ σήμερα θα παραταχθεί με τον τρίτο τερματοφύλακα και σημαντικές απουσίες στα στόπερ.

Ο Μπεν Γεντέρ σε φόρμα, ενώ και στη Λανς ο Εζ θα ρίξει τους βασικούς στο γήπεδο. Φτάνω και εδώ εύκολα σε μεγαλύτερο Line.

Προγνωστικά Στοιχήματος Β’ Ισπανίας

Κλείνω με Β’ Ισπανίας, Λεγανιές-Αλκορκόρν. Η γηπεδούχος προβληματίζει στα τελευταία, είναι τέσσερα επίσημα χωρίς νίκη, έφαγε τέσσερα στο πιο πρόσφατο από την Μπούργος, ο προπονητής γκρινιάζει και σήμερα θα έχει αρκετές απουσίες. Την ουραγό Αλκορκόρν την έχω παρακολουθήσει στα τελευταία παιχνίδια και μου δίνει την εντύπωση μιας ομάδας που έχει ενέργεια. Δεν το έχει παρατήσει και αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές, καθώς το ρόστερ ενισχύεται συνεχώς για να σώσει τη σεζόν..

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Σύστημα 1-2-3

30/01 –15:00 Λεγανιές-Αλκορκόρν 2 (5.70) επί 4,8 μονάδες στη Novibet

30/01 –15:00 ΠΑΣ Γιάννενα-Απόλλων  Over 3,5 (4.70) επί 6 μονάδες στη Betshop

30/01 –22:00 Λανς-Μονακό  Over 3,5 (3.50) επί 7,5 μονάδες στη Bet365

Δυάδες και τριάδες στη Betshop σε τιμές 5.50/4.70/3.45

Μια μονάδα στη δυάδα Αλκορκόρν-ΠΑΣ, από 1,5 στις άλλες δύο και 0,5 στην τριάδα

Δυάδα στη Fonbet

30/01 –15:00 Λεγανιές-Αλκορκόρν Over 3,5 σουτ στο τέρμα Αλκορκόρν (2.30)

30/01 –22:00 Λανς-Μονακό Over 8,5 σουτ στο τέρμα (1.99)

Στη δυάδα απόδοσης 4,58 ποντάρισμα 6,2 μονάδες

Μονό

30/01 –15:00 ΠΑΣ Γιάννενα-Απόλλων  Ψηφίο 1 στο σκορ (4.90) επί 5,2 μονάδες στη Fonbet

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ