ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμοι για ένα Θρυλικό Σαββατοκύριακο

Έτοιμοι για ένα Θρυλικό Σαββατοκύριακο

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Θρύλο, έρχεται και πάλι. Ο Ολυμπιακός δίνει 7 αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο και βόλεϊ, στις οποίες έχει στόχο τις 7 νίκες. Νίκες που θα τον κρατήσουν στην κορυφή στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Πρώτη αναμέτρηση για το Σαββατοκύριακο, είναι το Σάββατο (06/11, 15:00) με την πρεμιέρα του Ολυμπιακού Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Ολυμπιακός B’ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας για την 2η αγωνιστική της Super League 2. Θα είναι το πρώτο ματς των δύο ομάδων, καθώς η πρώτη αγωνιστική δεν είχε πραγματοποιηθεί. Ο Θρύλος έχει στόχο την νίκη για να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Συνέχεια στις «ερυθρόλευκες» μάχες του ΣΚ, δίνει η ομάδα πόλο Ανδρών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (06/11, 16:00), για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών και έχει ως στόχο την νίκη για να παραμείνει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια μέρα, στις 19:00 η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κάνει την πρεμιέρα της, αγωνιζόμενη μέσα στην έδρα της Βουλιαγμένης για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν και να φύγουν με το διπλό από την Βουλιαγμένη.

Πρώτη Κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού είναι για το βόλεϊ Ανδρών. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του θεσμού, τον οποίον θέλουν να κατακτήσουν. Προέρχονται από μια μεγάλη μάχη με την Χεμπάρ και πρέπει να βρουν τα αποθέματα να πάρουν την νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Την ίδια μέρα (Κυριακή, 07/11), στις 19:30 αγωνίζεται ο Ολυμπιακός με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επικρατήσουν της ομάδας από την Νίκαια, ώστε να συνεχίσουν το αήττητο και να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή.

Την αυλαία στο «ερυθρόλευκο» Σαββατοκύριακο ρίχνουν δύο αναμετρήσεις που ξεκινάνε στις 20:00. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Θέτιδα για την 6η αγωνιστική της Volley League γυναικών και έχει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Ζοκ.

Τελευταία αναμέτρηση είναι αυτή για την Stoiximan Basket League, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση το Περιστέρι, και πάλι στις 20:00. Ο Θρύλος θέλει να περάσει νικηφόρα και από το Περιστέρι και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ