ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ερασιτέχνης: Με στόχο το 5/5! (photos)

Ερασιτέχνης: Με στόχο το 5/5! (photos)

Μια ακόμη «ερυθρόλευκη» μέρα ήρθε. Σήμερα, η μέρα μας γεμίζει Ολυμπιακό με τις 5 μάχες του Ερασιτέχνη σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών, χάντμπολ, πόλο ανδρών και μπάσκετ γυναικών. Στόχος είναι το 5/5, ώστε να συνεχίσει να γεμίζει με υπερηφάνεια τον λαό του Θρύλου ο Ερασιτέχνης.

Πρώτη αναμέτρηση για το «ερυθρόλευκο» Σάββατο είναι αυτή της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών για το ματς της 4ης αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηλυσιακό στις 16:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Μία ώρα αργότερα (17:00), η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, μετά την μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα, υποδέχεται τις Εσπερίδες στο ΣΕΦ, για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με στόχο να κάνει διατηρήσει το αήττητο και να κάνει το 2/2.

Την ίδια ώρα αγωνίζεται και το τμήμα χάντμπολ του Θρύλου, μέσα στον Δούκα για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Στις 18:30, ο Ολυμπιακός παίζει μέσα στο Παλαιό Φάληρο για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ελλάδας πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση συνεχίζοντας αήττητος και κρατώντας υψηλά τον αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας με την Ντιναμό Τιφλίδας (26/10, 19:15).

Μια ώρα αργότερα, στις 19:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Φίλιππο Βέροιας για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών, με στόχο το 2/2.

Χ.Δ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ