ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος και στα FM...

Θρύλος και στα FM...

Ακόμα μια πρωτοποριακή ενέργεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που από την Πέμπτη 12/5 και κάθε Πέμπτη, 15:00 με 16:00, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θα εκπέμπει μέσω της συχνότητας του Καναλιού-1, δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά, 90,4. Αναλυτικά η δημοσίευση του Ολυμπιακού ΣΦΠ στο επίσημο site του, έχει ως εξής.

"«…μεγάλη μου αγάπη»! Τρεις λέξεις που αποτυπώνουν τη μοναδική σχέση  λατρείας των φιλάθλων  του Ολυμπιακού με τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας. Τρεις λέξεις που συνθέτουν τον πιο εύηχο στίχο του σύγχρονου ύμνου του Ολυμπιακού.
Τρεις λέξεις που θα συντροφεύουν την επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά. 
Το Κανάλι 1 (90,4 fm), ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και οι φίλαθλοι του συλλόγου ενώνουν τις φωνές τους στα ερτζιανά και βάζουν ερυθρόλευκες πινελιές στα σπορ μέσω της ραδιοφωνικής συμπαραγωγής «…μεγάλη μου αγάπη» η οποία θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη από τις 15.00 έως τις 16.00.
Για μία ώρα συνεντεύξεις, αφιερώματα, ρεπορτάζ απ’ όλες τις ομάδες και τα τμήματα του συλλόγου,  διαγωνισμοί,  δώρα, αλλά και παρουσίαση των δράσεων που συνδιοργανώνουν  Ολυμπιακός και Δήμος Πειραιά.

«Κάθε Πέμπτη 3:00 με 4:00  …μεγάλη μου αγάπη…  
στο Κανάλι 1 του Πειραιά…» 
Καλή σας  ακρόαση!

*Επιμέλεια εκπομπής: Κανάλι 1 - Αθλητικό Τμήμα, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Γραφείο Τύπου
Παρουσίαση εκπομπής: Χριστίνα Τσιλιγκίρη - Γενική Αρχηγός Ο.Σ.Φ.Π., Λουκάς δ. Θεοφανόπουλος - Δημοσιογράφος Κανάλι 1 Πειραιάς"

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Μεγάλη μου αγάπη..."

    Έκανε πρεμιέρα σήμερα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, η εκπομπή για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ