ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρίαμβος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα

Θρίαμβος στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα

Θριάμβευσε η ομάδα Στίβου του Ολυμπιακού στη Β' φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών Πειραιά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του θρύλου κατέκτησαν 10 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια. Με τον τρόπο αυτό ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Πρωταθλητής στους Άνδρες με 295 βαθμούς ενώ στις Γυναίκες αντίστοιχα συγκέντρωσε 26 βαθμούς, ενώ κατέκτησε την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία με 321 βαθμούς.

Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο Παναγιώτης Τριβιζάς. Ο αθλητής του θρύλου σημείωσε εξαιρετική επίδοση 21:21 στα 200μ. και με κόντρα άνεμο πήρε για την ομάδα του Ολυμπιακού την πρώτη θέση για να ζευγαρώσει τις νίκες του στα 100μ. Τρίτος τερμάτισε ο Κωσταντίνος Μουράτης.

Στο αγώνισμα του ακόντιου, ο Γιώργος Ήλτσιος με 68μ. κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ στην σφαίρα η Ρενάτα Μπολσοκοβάιτε πήρε το χρυσό μετάλλιο με βολή 12,82. Όσον αφορά στο μήκος των Ανδρών, ο Μιχάλης Μερτζιανίδης με 7,54 κατέλαβε την πρώτη θέση, ο Δημήτρης Τσιάμης με 7,21 μ τη δεύτερη και ο Νίκο Τσιώκος με 7,01 την τέταρτη.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα, ο Θόδωρος Τσολάκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 5.000μ με 15:34:29, ενώ την ίδια θέση κατέλαβαν και οι αθλητές Γιώργος Καραουλασβίλι στα 400μ. εμπόδια και η ομάδα 4Χ400 με τους Ορφανίδη, Μουράτη, Καραουλασβίλι και Κυριακίδη.

Με την επικεφαλής προπονήτρια του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού, Στέλλα Νικολαΐοδυ να σχολιάζει πως "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία αλλά και από τις επιδόσεις των πρωταθλητών μας. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους ευχαριστώ για αυτό. Η αρχή μας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και να φανταστείτε ότι είχαμε και απώλειες από τραυματίες αθλητές που δεν πήραν μέρος. Εύχομαι καλή συνέχεια".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ