ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τίμησε τους αθλητές του ο Ολυμπιακός (photos)

Τίμησε τους αθλητές του ο Ολυμπιακός (photos)

Ημέρα βραβεύσεων ήταν η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης ημέρας της Κολυμβητικής ημερίδας «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές», ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τίμησε τα πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, έχουν χαρίσει επιτυχίες και συγκινήσεις και προέρχονται από το τμήμα Κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, έγιναν επτά ειδικές βραβεύσεις, τις οποίες έκαναν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Υδραίος και το μέλος του Δ.Σ. και έφορος του τμήματος Κολύμβησης, Γιώργος Παπαδόπουλος και πραγματοποιήθηκαν μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που κατέκλυσε και σήμερα το Παπαστράτειο.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Σπύρο Γιαννιώτη για τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο καθώς και για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο (θυμίζουμε, ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν την λαμπρή καριέρα του στις πισίνες).

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και οι Κέλλυ Αραούζου, Στέφανος Δημητριάδης, Χρήστος Κατραντζής, Απόστολος Χρήστου για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τέλος, βραβεύτηκε και η Μαριάννα Λυμπερτά, η οποία τιμήθηκε για το ήθος της και την προσφορά της στην ελληνική κολύμβηση και στο σύλλογο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ