ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ασημένια" η Φουγιαξή, "χάλκινος" ο Παυλίδης!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος Kick boxing των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού. Η Σοφία Φουγιαξή και ο Γιώργος Παυλίδης διακρίθηκαν με την παρουσία τους στο μοναδικό διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην Ελλάδα «Athens Challenge».

Στη διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος 2.150 συμμετέχοντες από 12 χώρες με περισσότερους από 700 ξένους αθλητές, η Σοφία Φουγιαξή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Γιώργος Παυλίδης το χάλκινο, τιμώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά στη προπόνηση μαζί με τους προπονητές του τμήματος, Βλαδίμηρο Ναζαρένκο, Δημήτρη Δημητριάδη, Ανδρέα Καυκά.

Επιπλέον, η επικεφαλής Προπονήτρια του Kick boxing, Ποντίκα Αναστασία επισήμανε και την εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη εμφάνιση της «νέας» αθλήτριας του συλλόγου,  Κωνσταντίνας Γιακουμά, για την οποία όπως πολύ χαρακτηριστικά τόνισε «θα απασχολήσει αρκετά το μέλλον η Κωνσταντίνα καθώς αν και άπειρη εντελώς επέδειξε σημαντικές ικανότητες και πολλά υποσχόμενη προοπτική».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ