ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Γιαννιώτης για το πρώτο Ολυμπιακό τατουάζ (photo)

Ο Γιαννιώτης για το πρώτο Ολυμπιακό τατουάζ (photo)

Ένα μήνυμα με μεγάλο ενδιαφέρον ανέβασε ο Σπύρος Γιαννιώτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας πως... προέκυψε το πρώτο του Ολυμπιακό τατουάζ!

"Τέτοιες μέρες πριν 16 χρόνια ξεκίνησε το Ολυμπιακό όνειρο, μπαίνοντας στο Κολυμβητήριο δεν θα φανταζόμουν ότι θα ένιωθα τέτοιο δέος, εκείνη την στιγμή γεννήθηκε η επιθυμία μου για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Έφτασα στην 5η μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες για να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Για την ιστορία, εκεί έκανα το πρώτο μου Ολυμπιακό τατουάζ", ήταν το μήνυμα του πρωταθλητή Κολύμβησης (σταμάτησε φέτος την καριέρα του) του Ολυμπιακού και ασημένιου Ολυμπιονίκη στο Ρίο.

Δείτε το μήνυμα του τεράστιου Σπύρου Γιαννιώτη:

Τέτοιες μέρες πριν 16 χρόνια ξεκίνησε το Ολυμπιακό όνειρο, μπαίνοντας στο Κολυμβητήριο δεν θα φανταζόμουν ότι θα ένιωθα τέτοιο δέος, εκείνη την στιγμή γεννηθηκε η επιθυμία μου για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Έφτασα στην 5η μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες για να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Για την ιστορία, εκεί έκανα το πρώτο μου Ολυμπιακό τατουάζ. Sydney➡Athens➡Beijing ➡London➡Rio

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Spiros Gianniotis (@spiros10k) στις Σεπ 17, 2016, 7:19πμ PDT

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ