ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εθελοντής δότης μυελού των οστών ο Γιαννιώτης!

Εθελοντής δότης μυελού των οστών ο Γιαννιώτης!

Παγκόσμια ημέρα εθελοντή μυελού των οστών και ο Σπύρος Γιαννιώτης βρέθηκε στο Ογκολογικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Με τον κορυφαίο Έλληνας κολυμβητής, που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση, να δίνει το στίγμα του αναφορικά με την ενέργειά του αυτή.

Όπως εξήγησε «Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου από την επίσκεψη στο νοσοκομείο. Τα παιδιά που νοσηλεύονται είναι πραγματικοί μαχητές και κοντά τους καταλαβαίνεις ότι πολλά απ’ όσα θεωρούμε σοβαρά προβλήματα είναι πραγματικά ήσσονος σημασίας. Μίλησα με τα παιδιά, όχι πολύ γιατί ήταν κουρασμένα, αλλά είναι όμορφο να εισπράττεις αυθόρμητα αγάπη με τα πιο απλοϊκά λόγια. Όπως ένα μικρός που με αναγνώρισε, ήμουν «αυτός που κολύμπησε στη θάλασσα». Με κοίταξε και χαμογέλασε!

Είναι σπουδαία και ταυτόχρονα μεγαλειώδης και μόνο η σκέψη ότι μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο στην άλλη άκρη της γης του οποίου η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σου. Πόσο μάλλον η πράξη... Ομολογώ ότι συγκλονίστηκα όταν με ενημέρωσαν ότι η χώρα μας είναι στην τελευταία θέση της λίστας αριθμού δοτών. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί αν υπάρξει σωστή ενημέρωση.

Οι αθλητές πρέπει να γίνουμε παράδειγμα και να μεταδώσουμε το μήνυμα ζωής».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ