ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σάββας-Κανδύλας: «Κυριαρχήσαμε, φέτος έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ»

Σάββας-Κανδύλας: «Κυριαρχήσαμε, φέτος έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ»

Με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα «μπήκε» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την πιο ευρεία νίκη τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησαν με 36-24 στο «Σπίτι του χάντμπολ», για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο (προηγήθηκαν με 31-19, 34-22, 36-23).

 Πέτρος Κανδύλας, : «Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις. Εμάς, ένα από τα δυνατά χαρτιά μας φέτος είναι, ότι έχουμε πολύ μεγάλο ροτέισον, κάτι το οποίο φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ, όσο περνούσε η ώρα δεν είχε ανάσες, εμείς βάλαμε όλους τους παίκτες στο παιχνίδι και για αυτό είχαμε ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο. Στόχος μας, κάθε χρόνο, είναι ο ίδιος, η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, αυτό εξυπακούεται. Από κει και πέρα, θέλουμε και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, γιατί έχουμε… απωθημένο από πέρυσι».

 Σάββας Σάββας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, θέλαμε να κυριαρχήσουμε. Το κάναμε πολύ καλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλή δουλειά. Με αυτά τα στοιχεία ως τώρα, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται, ότι φέτος, θα έχουμε μια ιδανική πορεία, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και να δουλεύουμε. Ελπίζω, να συνεχίσουν να μεταδίδονται τα παιχνίδια μας, είναι ένα άθλημα το οποίο ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει. Το ζήσαμε εμείς, πέρυσι, στον Ολυμπιακό, στον τελικό Ευρώπης που παίξαμε στο ΣΕΦ, με 8.500 κόσμο. Κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό χάντμπολ. Με αυτές τις κινήσεις και την μετάδοση μέσω της τηλεόρασης, το άθλημα θα πάει μπροστά και θα αρχίσει να γίνεται πιο γνώριμο στην Ελλάδα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ