ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βούγιοβιτς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Βούγιοβιτς: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Μία ακόμη εξαιρετική κίνηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην ομάδα χάντμπολ. Ο Θρύλος ανακοίνωσε χθες (12/7) την απόκτηση του Λούκα Βούγιοβιτς! Ο διεθνής Μαυροβούνιος πίβοτ υπέγραψε το συμβόλαιό του και έτσι, μετακόμισε και επίσημα στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές Ελλάδας και φιναλίστ του EHF European Cup.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη Λόβτσεν, ο Μαυτοβούνιος πίβοτ έκανε ένα νέο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στους νταμπλούχους Ελλάδας και μία μέρα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του παραχώρησε συνέντευξη στο «Lobsport.me» και μίλησε για όλα.

 «Ζήτησα συμβουλές από πιο έμπειρους παίκτες για το αν ήταν το σωστό βήμα για μένα. Έλαβα καταφατική απάντηση και μετά αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση. Ο σύλλογος προσέλαβε τον Ζέλικο Μπάμπιτς, έναν σοβαρό Κροάτη προπονητή και πρώην προπονητή της Κροατίας. Έφτασε και ο Γιόσιπ Πέριτς που έπαιζε με τον Μίρκο Ράντοβιτς στην Πέλιστερ. Υπέγραψε και ο Πρέντραγκ Βέγιν. Θα είμαι η πρώτη ή η δεύτερη επιλογή στη θέση του πίβοτ... Ελπίζω να προοδεύσω υπό τον κόουτς Μπάμπιτς» , ξεκινάει ο Βούγιοβιτς τη συνέντευξή του στο Μέσο της πατρίδας του.

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ πρωτάθλημα και κύπελλο), τον περιμένει υψηλότερο επίπεδο στο νέο σύλλογο, αλλά και καυτή ατμόσφαιρα.

«Μετά την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ο σύλλογος θα παίξει στο EHF European League. Επίσης, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου EHF και έχασε από την Ισλανδή Βαλούρ μόνο μετά από μια διαδικασία πέναλτι, κάτι που λέει πολλά για τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχει ο σύλλογος την ερχόμενη σεζόν. Ταυτόχρονα, είμαι εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς τους και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο παιχνίδι και να νιώσω αυτή την ατμόσφαιρα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη αντίπαλος του Ολυμπιακού και όλοι μου λένε ότι η αίθουσα καίγεται κυριολεκτικά όταν αυτές οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους» , τονίζει ο Βούγιοβιτς,

Ο Μαυροβούνιος πίβοτ θέλει να μπει στο… μάτι του νέου προπονητή της εθνικής του ομάδας μέσω των αγωνιστικής του παρουσίας στον Ολυμπιακό.

«Για μένα δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο προπονητής, αρκεί να πιέζω τον εαυτό μου για την κλήση και μετά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς που έχω την ευκαιρία. Θα απαντώ πάντα, όπως μέχρι τώρα, γιατί η καρδιά μου είναι γεμάτη όταν πάω στη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας. Στόχος στο άμεσο μέλλον είναι να παίζουμε επίσημους αγώνες και να συνεισφέρουμε στην εθνική ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αν και υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός, ελπίζω να εδραιωθώ στην αρχική ενδεκάδα του Μαυροβουνίου. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια από το πώς θα εγκλιματιστώ στον Ολυμπιακό και θα παίξω μέσα στη σεζόν. Χωρίς αμφιβολία, αυτό το καλοκαίρι κάνω και σκληρές ατομικές προπονήσεις για να προετοιμαστώ καλύτερα για τις προκλήσεις στο νέο σύλλογο.

Σιγά-σιγά, αλλά σίγουρα, κάποια κομμάτια ενώνονται και το μόνο που θέλω είναι να παραμείνω υγιής, να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο παρκέ και να προοδεύω με κάθε δυνατή έννοια», καταλήγει ο 24χρονος πίβοτ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ