ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κουντούρης: «Η ιστορία γράφεται από τίτλους»

Κουντούρης: «Η ιστορία γράφεται από τίτλους»

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η σχέση των φιλάθλων τους είναι μοναδική, δίνοντας μαθήματα ενότητας και συνεργασίας σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Η συνεργασία αυτή πάει ένα βήμα παραπέρα, με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Μία κίνηση με αφορμή τα 100 χρόνια του Θρύλου, και τα 80 χρόνια του Ερυθρού Αστέρα. Οι δύο διοικήσεις θα συνεργάζονται για πάσης φύσεως θέματα, τα οποία μόνο μπροστά θα οδηγήσουν τον αθλητισμό και την άμιλλα που πρέπει να υπάρχει σε αυτόν.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, κατά την παρουσίαση της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων στάθηκε στις σχέσεις των δύο συλλόγων αλλά και στα κοινά τους χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν οδηγήσει αμφότερους σε τεράστιες επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Κουντούρη:

«Καλησπέρα σε όλους,

 

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Όπως γνωρίζετε, η χρονιά που ακολουθεί έχει ιστορική σημασία τόσο για τον Ολυμπιακό που συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, όσο και για τον Ερυθρό Αστέρα που φτάνει τα 80 χρόνια ιστορίας.

 

Οι δύο σύλλογοι διαχρονικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι τόσο σε διοικητικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο, με μια τεράστια λαϊκή βάση που τους ενώνει και τους ακολουθεί παντού. Κάθε παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα είναι μια πραγματική γιορτή, με συνθήματα και τραγούδια των φιλάθλων μας. Τα ερυθρόλευκα χρώματά μας, η αγωνιστική κυριαρχία μας σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο, το πάθος, είναι στοιχεία που ενώνουν δύο κορυφαίες πολυαθλητικές ομάδες, που κάθε χρόνο διεκδικούν και κατακτούν τίτλους. Η ιστορία των δύο συλλόγων γράφεται από τους τίτλους!

Αυτούς τους ιστορικούς δεσμούς θέλουμε να τους ισχυροποιήσουμε περαιτέρω για τα επόμενα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

 

Για αυτό και σήμερα, ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, το οποίο έχει πολύπλευρη σημασία για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, τους δύο ιστορικούς πολυαθλητικούς συλλόγους που στοχεύουν στην ανταλλαγή απόψεων, την ακόμα καλύτερη επικοινωνία και κοινές δράσεις που δεν θα επικεντρώνονται αποκλειστικά στο αθλητικό κομμάτι. Σκοπός είναι, να υπάρχει και ανθρωπιστική, κοινωνική διάσταση με την απαραίτητη προώθηση των δράσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ