ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας! (photos)

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας! (photos)

ΓΑΥΡΟΙ και Delije είναι αδέρφια! Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο. Όπως αποδείχθηκε και στα ματς Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα και από σήμερα επεκτάθηκαν και στο κομμάτι της διοίκησης των δύο ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες υπέγραψαν κι επίσημα μνημόνιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου με φόντο τον εορτασμό των 100 ετών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και των 80 ετών της σπουδαιότερης ομάδας στη Σερβία.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με σχετική ανάρτηση στα social media όπου αναφέρει: «Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο Βελιγράδι ενόψει του εορτασμού των 100 ετών του Ολυμπιακού και των 80 ετών του Ερυθρού Αστέρα. Αδέρφια για πάντα!».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Ό,τι είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, είναι ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία. Πρόκειται για τους δύο πιο επιτυχημένους συλλόγους σε Ελλάδα και Σερβία, οι οποίοι βρίσκονται στους πιο διάσημους στην Ευρώπη. Δύο σύλλογοι με φιλία, μια φιλία που δεν υφίσταται τυχαία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους φίλους μου στον Ολυμπιακό, καθώς συμμετείχαν σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ κατέκτησαν τα περισσότερα τρόπαια στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα».

 

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο Βελιγράδι, ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων του Ολυμπιακού και των 80 του Ερυθρού Αστέρα!

 

Όσον αφορά στη συμφωνία συνεργασίας, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας επισημοποιούν δημόσια την προηγούμενη αθλητική, εκπαιδευτική και επιχειρηματική συνεργασία, με αμοιβαία συμφωνημένα συμφέροντα βελτίωσης της επικοινωνίας, περιεχομένου προγράμματος, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, κοινή δράση στον τομέα του αθλητισμού, διαχείρισης αθλητισμού, πρωτοβουλίες, σχέσεις με το κοινό, δράσεις, εκστρατεύοντας κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά και συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας, ως αθλητικοί σύλλογοι, επιβεβαιωμένοι σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, συμφωνούν ότι οι δραστηριότητες, οι προσδιορισμοί και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και στη λειτουργία του γενικού καλό και δημόσιο συμφέρον.

 

Η αμοιβαία συναίνεση πηγάζει από τη συνεργασία των δραστηριοτήτων και την επικοινωνία, η οποία είναι συνεχής, την αλληλοϋποστήριξη και κατανόηση, το επίπεδο εμπιστοσύνης, που επιτυγχάνεται και τη διατήρηση της εταιρικής σχέσης και φιλίας αθλητισμού-επιχειρήσεων.

 

Υπό την έννοια και το πλαίσιο των παραπάνω, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν συμφέρον να βελτιώσουν τη συνεργασία αθλητικού-επιχειρείν μέσω κοινής δράσης, με προβλεπόμενο στόχο το συνεργιστικό αποτέλεσμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ