ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρομερό βίντεο: Χαρταετός Ολυμπιακού στο κέντρο του Κιέβου από τον Τάσο Τσιάμη! (video)

Τρομερό βίντεο: Χαρταετός Ολυμπιακού στο κέντρο του Κιέβου από τον Τάσο Τσιάμη! (video)

Αρκετοί είναι οι Έλληνες της Ουκρανίας, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βιώνουν στο πετσί τους τη δίνη του πολέμου. Ένας από αυτούς είναι ο Τάσος Τσιάμης. «Βαμμένος» Ολυμπιακός. Αρνείται να εγκαταλείψει την πόλη που κατοικεί τα τελευταία χρόνια, το Κίεβο και έχει μετατραπεί σε έναν… πολεμικό ανταποκριτή στην Ελλάδα.

Είναι αρκετές οι παρουσίες του στα κανάλια και έντονη η διαδικτυακή του δράση, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πόλεμο, με έναν… ασυνήθιστα χαλαρό τρόπο. Ενημερώνει συνεχώς τον κόσμο στην Ελλάδα για τον πόλεμο και για όλες τις εξελίξεις, με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο.

Ο Τάσος Τσιάμης, λίγη ώρα μετά από την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός, βγήκε στο κέντρο του Κιέβου με έναν χαρταετό του Ολυμπιακού και έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους του: «Καλημέρα από το Κίεβο, χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε και εμείς τον χαρταετό μας εδώ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πετάξουμε για λόγους ασφαλείας. Να είστε καλά όλοι, χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλα θα πάνε καλά».

 

 

Τεράστια ψυχικά αποθέματα από τον Τάσο Τσιάμη, ο οποίος κρατάει τη σημαία του Ολυμπιακού ψηλά στο εξωτερικό, ενώ επίσης αποδεικνύει πως είναι ένας αρκετά θαρραλέος άνθρωπος που δεν φοβάται ούτε τον πόλεμο. Λίγες ημέρες πριν, είχε στείλει ένα ακόμη «ερυθρόλευκο» μήνυμα από την Ουκρανία και το Κίεβο, με έναν Ουκρανό στρατιώτη να λέει: «Ολυμπιακός».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ