ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βράζει ο λαός του Θρύλου

Βράζει ο λαός του Θρύλου

Τόσο καιρό δεν μιλάμε. Τους έχουμε αφήσει να δούμε που το πάνε! Και τώρα βγήκαν όλα στη φόρα... Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε τη διακοπή του Κυπέλλου και οι δύο ομάδες που θα έπρεπε να είναι αντίθετες, γιατί δεν το παίρνουν κάθε ημέρα, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, στηρίζουν την απόφαση του υφυπουργού με το... πρόσχημα να φτιάξει το ποδόσφαιρο.

Λογικό να μην θέλουν να συνεχιστεί. Ο μεν ΠΑΟΚ είδε το Θρύλο με Καπίνο, Βούρο, Σαλίνο να κάνει για πλάκα "διπλό" μέσα στην Τούμπα και να έχει ήδη τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στον τελικό. Η δε ΑΕΚ και οι άνθρωποί της έχουν καταλάβει πως εάν περάσουν τον Ατρόμητο, σε έναν τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με κάτι παραπάνω από 25.000 "ερυθρόλευκους" οπαδούς στην εξέδρα, δεν έχουν τύχη. Και θα είναι μεγάλο... πλήγμα για την εικόνα της ΑΕΚ και του τζάμπα επενδυτή της, να την "γλεντήσει" η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και να της πάρει ένα ακόμα Κύπελλο.

Η απόφαση του υφυπουργού και της Κυβέρνησης πλήττει μονάχα μια ομάδα. Το Θρύλο! Ο λαός του Ολυμπιακού βράζει με αυτή την εξέλιξη. Εάν οι άλλοι δεν θέλουν να παίρνουν Κύπελλα, λες και η τροπαιοθήκη τους δεν χωρά άλλες κούπες, για εμάς δεν ισχύει αυτό.

Κάθε χρόνο θέλουμε το νταμπλ. Φέτος ο Θρύλος έγραψε ιστορία. Πήρε το πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριου. Και θα ήθελε να πάρει και το Κύπελλο, να κάνει ένα ακόμα νταμπλ. Να φτάσει τις 28 κατακτήσει Κυπέλλων και τα 18 νταμπλ στην ιστορία του. Τώρα ορισμένοι δεν μας αφήνουν να χαρούμε μια ακόμα επιτυχία της ομάδας μας. Και ο λαός του Θρύλου βράζει.

Αυτό δεν θα περάσει έτσι... Προσέξτε γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να παίζει... παιχνίδι στην πλάτη του μεγαλύτερου ελληνικού λαού και του "πύρινού" του κόσμου. Στο redking.gr έχουμε γίνει αποδέκτες πάρα πολλών μηνυμάτων και σχολίων σχετικά με την απόφαση διακοπής του Κυπέλλου. Δεν θα περάσει έτσι αυτό! Ας το καταλάβουν ορισμένοι, ας σταματήσουν να παίζουν τα παιχνίδια των αιώνιων δευτερότριτων, των συμβιβασμένων με την αγωνιστική αποτυχία και ας απονείμουν δικαιοσύνη.

Όποιος έχει υποπέσει σε ανάρμοστες συμπεριφορές, όποιος έχει υποπέσει σε επεισόδια, να τιμωρηθεί. Όχι με μια υπουργική απόφαση να τους πάρει όλους η... μπάλα και να τιμωρηθούν κι εκείνοι που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, έχοντας εξαλείψει εντελώς τα φαινόμενα βίας από τον κόσμο τους, η συμπεριφορά και η στάση του οποίου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ