ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παγκόσμιος θαυμασμός για Ολυμπιακό! (photos)

Παγκόσμιος θαυμασμός για Ολυμπιακό! (photos)

Όταν... άλλοι δυσφημούν την Ελλάδα με τα καφριλίκια τους, ο Θρύλος και ο πρόεδρος του φροντίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη για το ήθος και την αλληλεγγύη τους.

Πριν απο λίγες μέρες είχαν κάνει τον... γύρο του κόσμου οι εικόνες και τα πλάνα από τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ και την διακοπή του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Κάποιους μήνες πριν, το ίδιο είχε συμβεί και με τα... αλησμόνητα καφριλίκια των οπαδών του ΠΑΟ στη Λεωφόρο... συμπτωματικά και πάλι σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ελλάδα γενικότερα δυσφημείται και ξεφτιλίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο από τις συμπεριφορές όλων αυτών, οι οποίοι δήθεν νοιάζονται για την εξυγίανση και την πρόοδο του αθλητισμού στη χώρα μας...

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα έχει κι άλλο "πρόσωπο", σαφώς καλύτερο, ανθρώπινο, ευαισθητοποιημένο και αλληλέγγυο.

Η πρωτοβουλία των "ερυθρόλευκων" να προσφέρουν σίτιση σε όλους τους πρόσφυγες, που φιλοξενούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του λιμανιού, στον Πειραιά, μοιράζοντας χιλιάδες μερίδες φαγητού, αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης στους συνανθρώπους μας, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τα διεθνή ΜΜΕ.

Δείτε μερικά, ενδεικτικά, αφιερώματα ξένων ΜΜΕ για την κίνηση ανθρωπιάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η προσφορά αγάπης στον συνάνθρωπο (video)

    Η προσφορά αγάπης στον συνάνθρωπο (video)

    Η σίτιση των χιλιάδων προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζεται... Δείτε το σχετικό video μέσω του Olympiacos TV

  • Η

    Η "Marca" για την προσφορά του Θρύλου

    Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα εξήρε τις ενέργειες του Ολυμπιακού που προσφέρει καθημερινά φαγητό στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά.

  • Το μεγαλείο του Θρύλου (video)

    Το μεγαλείο του Θρύλου (video)

    Δείτε το video από την χθεσινή προσφορά αγάπης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους συνανθρώπους μας, πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά

  • Μπράβο...

    Μπράβο...

    Η προσφορά του Ολυμπιακού στους πρόσφυγες...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ