ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η απόλυση Σπυρόπουλου, ο προπηλακισμός Ασπρούλια και οι σφαίρες στον Λίβα!

Η απόλυση Σπυρόπουλου, ο προπηλακισμός Ασπρούλια και οι σφαίρες στον Λίβα!

Γυρίστε το χρόνο λίγο πίσω. Γράψτε στο google καλύτερα, για να δείτε πως καλύφθηκαν δύο περιστατικά. Η απόλυση Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV και ο προπηλακισμός του Ασπρούλια στο αεροδρόμιο, όπως άλλωστε κατέθεσε.

Νόμιζες ότι θα παρέμβει ο Τσίπρας. Ότι θα έρθουν τα πάνω-κάτω. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Είμαστε εναντίον κάθε μορφής βίας, αλλά πρέπει να επισημαίνουμε και κάποια πράγματα για να καταλαβαίνουν ορισμένοι τι γίνεται.

Απολύεται ο Σπυρόπουλος, χαμός! Αφιερώματα! Συνεντεύξεις, άρθρα και ο Σπυρόπουλος μετακόμισε από τον ΟΤΕ TV στον ΣΚΑΪ. Λίγα μέτρα πιο πέρα και με τις ευλογίες του Αλαφούζου.  

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας, καταγγέλλει επίθεση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από φίλους του Ολυμπιακού. Έδωσαν και λεπτομέρειες μάλιστα, αναλυτικότατες. Πρώτο θέμα, παρέλυσε η υπόλοιπη αρθρογραφία για να γίνει η δουλειά. Στο ΟΑΚΑ πριν λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Λάμπρος Γκαραγκάνης κατήγγειλε επίθεση από φίλους του Παναθηναϊκού. Δεν έχει ανοίξει μύτη, τίποτα, σαν να μην ήταν μπροστά άλλοι, σαν να μην είδαν τίποτα. Σαν να μην τους νοιάζει. Δεν θα κάνουμε συγκρίσεις του Ασπρούλια με τον Γκαραγκάνη. Δεν θα κάνουμε συγκρίσεις του Σπυρόπουλου με άλλους δημοσιογράφους, όπως για παράδειγμα ο Φουντής που απολύθηκε από την Live Sport πριν λίγες ημέρες.

Τα περιστατικά καταγράφουμε, το πως τα κάλυψαν και τι γίνεται τώρα. Αλλά υπάρχει και πιο τρανό παράδειγμα. Τρία πιστόλια άδειαζαν σφαίρες στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα και κάποιοι το ξέχασαν σε ένα βράδυ. Σαν να ήταν κάτι απλό, σαν να μην έχει ενασχόληση με το ποδόσφαιρο ο Λίβας.

Εμείς τα καταγράφουμε για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι γίνεται. Κάποιοι συστηματικά νομίζουν πως απευθύνονται σε πρόβατα. Νομίζουν ότι τα ταΐζουν και τα οδηγούν σε διαμόρφωση άποψης για ομάδες και ανθρώπους. Δεν υπάρχει η άλλη πλευρά, όμως. Δεν θέλουν να την δουν. Δεν τους κάνει. Δεν πουλάει και προφανώς. Απλά αυτοί τα συμφέροντά τους θέλουν να εξυπηρετήσουν και να γίνουν καλοί στα αφεντικά τους. Όλα τα άλλα, ιστορίες για… αγρίους, σωστά;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο έλεγχος της ΕΠΟ και τα μαφιόζικα χτυπήματα!

    Ο έλεγχος της ΕΠΟ και τα μαφιόζικα χτυπήματα!

    Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα "Αλήθεια" της Καρδίτσας, που περιγράφει αναλυτικά την κατάσταση, κάνοντας λόγο για εκβιασμούς και χρηματισμούς

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ