ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον "αγαπούσαν" πριν, τον "σταυρώνουν" τώρα!

Τον

Το «σύστημα» των Μέσων που είναι στο πλευρό των «συμμάχων» στην αρχή είχε στα… ώπα-ώπα τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Έτσι ήταν τα πράγματα… Τους άρεσε αυτό το σκηνικό, γιατί πίστευαν ότι ο επιτετραμμένος της FIFA και της UEFA θα έκανε ό,τι ήθελαν. Αλλά εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο Κύπριος παράγοντας μιλάει με την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Οπότε οι ενέργειές του έχουν άμεση σχέση με τις σκέψεις από το εξωτερικό.

Και τώρα αυτό το «σύστημα» πέρασε στην επόμενη κίνησή του. Έχουν πιάσει τον Κουτσοκούμνη και τον «σταυρώνουν» κυριολεκτικά. Εδώ έφτασαν στο σημείο να βρουν έναν πρώην συμπατριώτη του διαιτητή για να μιλήσει κατά του επιτετραμμένου των FIFA και UEFA. Αυτό δείχνει πολλά, αλλά κυρίως το πώς βλέπουν αυτό το «σύστημα» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με διαρκείς αφορισμούς και αναθέματα δεν κάνεις προκοπή!

Όλοι αυτοί έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα. Σύνδρομο πιο σωστά. Ηττοπάθειας καθώς όλα αυτά τα χρόνια βλέπουν τον Ολυμπιακό να σηκώνει πρωταθλήματα. Και όταν μια άποψη, όποιος κι αν την εκφράζει, όποια θέση κι αν έχει, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνη του Θρύλου, δεν τους αρέσει! Και περνούν από γενεές… δεκατέσσερις το εν λόγω πρόσωπο.

Όπως τώρα τον Κουτσοκούμνη που σε συνεννόηση με τις διεθνείς Ομοσπονδίες, κάνει μαζί με την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αλλά φαίνεται πώς στους «συμμάχους» και τα φίλα προσκείμενα σε αυτούς Μέσα, αυτό δεν είναι το επιθυμητό γεγονός.

Γιατί το μόνο που ισχύει 100% για αυτούς είναι ότι δεν αγαπούν καθόλου το άθλημα. Αυτή είναι η αλήθεια και ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι, τους ξέρει πια…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ