ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζωντανά το ματς των Γυναικών

Ζωντανά το ματς των Γυναικών

Δεύτερο ματς για τις Γυναίκες του Ολυμπιακού στο Eurocup το απόγευμα της Πέμπτης. Αντιμετωπίζουν την ουγγρική Μίσκολτς, εκτός έδρας. Με στόχο τη νίκη που τις ξαναβάλει στο παιχνίδι για την πρόκριση, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Γιακίν Ντόγκου στη Γλυφάδα. Το ματς δεν θα μεταδοθεί από ελληνικό κανάλι, αλλά μετάδοση θα υπάρξει.

Το ουγγρικό κανάλι «DigiSport 2» θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Με τη σύνδεση με τη «Generali Arena» να γίνεται από τις 17:50, δηλαδή δέκα λεπτά πριν από το τζάμπολ, για τα πρώτα στοιχεία του ματς ανάμεσα στην Μίσκολτς και τον Θρύλο.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο το ουγγρικό κανάλι να δώσει στη FIBA το σχετικό link της τηλεοπτικής μετάδοσης, ούτως ώστε να μεταδοθεί η αναμέτρηση και μέσα από το επίσημο κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ στο youtube. Περισσότερο γι’ αυτό θα ξέρουμε την Τετάρτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η αποστολή για την Μίσκολτς

    Η αποστολή για την Μίσκολτς

    Την ανακοίνωσε η Καπογιάννη μετά την προπόνηση της Τρίτης. Μέσα η Δημητράκου που θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο με τον Θρύλο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ