ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αντέγραψαν Αλαφούζο οι Άγγλοι!

Αντέγραψαν Αλαφούζο οι Άγγλοι!
Αρθρογράφος: Mr Anonymous
MR ANONYMOUS

Μια απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αγγλία με πρωταγωνιστές την Τσέστερφιλντ, μια ομάδα της League One, και τους οπαδούς της μα πιο συγκεκριμένα τον Junno Turner, ο οποίος έβγαλε πραγματικά τα… άπλυτα του συλλόγου στη φόρα, ξεφτιλίζοντας έτσι την ομάδα του και τη διοίκησή της. Ακόμα ένα παράδειγμα που μας αποτρέπει στο να έχουμε την Αγγλία ως παράδειγμα…

Ας πάρουμε τα πράγματα από τη αρχή, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω το γενικότερο κλίμα, αλλά για να μπορέσετε να νιώσετε πραγματικά τι συνέβη, θα πρέπει να διαβάσετε τις αναρτήσεις του Junno Turner στο twitter…

Η Τσέστερφιλντ λοιπόν αποφάσισε να διοργανώσει μια λαχειοφόρο αγορά με σκοπό να εξοικονομήσει κάποια χρήματα. Το μεγάλο έπαθλο που θα κέρδιζε ο τυχερός φίλος της ομάδας ήταν να ακολουθήσει την Τσέστερφιλντ στην καλοκαιρινή προετοιμασία της, στην Ουγγαρία. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά, με αποτέλεσμα να πουληθούν μονάχα 4 ή 5 λαχνοί. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έσπευσαν να ακυρώσουν σιωπηρά βέβαια τον διαγωνισμό.

Όταν όμως οι φίλαθλοι έδειξαν ενδιαφέρον και άρχισαν να ρωτάνε για την κατάληξη του διαγωνισμού, το κλαμπ ανακοίνωσε ότι ο μεγάλος νικητής ήταν ο James Higgins, τον οποίο βέβαια κανείς δεν γνώριζε, αλλά και ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του να παραλαμβάνει τα εισιτήρια και γενικότερα να παραλαμβάνει το βραβείο του.

Ο καιρός πέρασε και η Τσέστερφιλντ ταξίδεψε στην Ουγγαρία και μαζί της σε ένα από τα φιλικά που έδωσε εκεί, βρέθηκε και ενας φανατικός οπαδός της, ο οποίος βέβαια δεν είδε κανέναν άλλο ομοϊδεάτη του, ούτε στην εξέδρα, ούτε όμως και με την αποστολή της ομάδας.

Αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις στα φόρουμ των οπαδών της Τσέστερφιλντ και ενα μυστήριο επικρατούσε σχετικά με τον James… Μέχρι που οι ερωτήσεις στράφηκαν και προς στο κλαμπ. Η επίσημη απάντηση της ομάδας ήταν πως ο τυχερός κατα τ’ άλλα James ήταν πολύ άρρωστος για να ταξιδέψει με την ομάδα.

Αυτό ήταν… ένα τρέντ είχε ήδη ξεκινήσει και τα #prayforhiggins άρχισαν να κατακλύζουν τον χώρο του διαδικτύου. Σε μια κίνηση που εξέπληξε τους οπαδούς της Τσεστερφιλντ, η ομάδα ανακοίνωσε ότι όσοι είχαν λάβει μέρος στον διαγωνισμό αγοράζοντας λαχνούς, μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Αυτό ήταν και το σημείο που οι φίλοι της ομάδας άρχισαν να υποψιάζονται την σκευωρία και άρχισαν να ψάχνουν για τον περιβόητο James Higgins χωρίς όμως καμία επιτυχία και σαν να μην έφτανε αυτό, το δελτίο Τύπου σχετικά με την ιστορία για την αρρώστια του James είχε εξαφανιστεί από το επίσημο site του κλαμπ.

Την συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε… Κάντε τον κόπο να δείτε τις δημοσιεύσεις και τα πειστήρια που μάζεψε ο οπαδός της Τσέστερφιλντ Junno Turner ο οποίος και αποκάλυψε αυτή την ιστορία...

Υ.Γ. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου ήρθε στο μυαλό η Παναθηναϊκή Συμμαχία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ