ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον τελικό του Nations League η Κροατία του Μόντριτς (video)

Στον τελικό του Nations League η Κροατία του Μόντριτς (video)

Στον τελικό του Nations League προκρίθηκε η Κροατία, μετά τη νίκη της με 4-2 στην παράταση, επί της Ολλανδίας. Αντίπαλος της στον τελικό, θα είναι η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Ισπανία – Ιταλία.

Η χρυσή ποδοσφαιρική γενιά της Κροατίας που πολλοί πίστεψαν πως ολοκλήρωσε την πορεία της στο Μουντιάλ του Κατάρ, βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό.

Στους 4 του Nations League, η ομάδα του Μόντριτς, αντιμετώπισε την Ολλανδία η οποία προηγήθηκε στο 34’ με τον Μάλεν.

Στο 53’ ο Χάκπο μάρκαρε απρόσεκτα τον Μόντριτς μέσα στην περιοχή και οι Κροάτες κέρδισαν πέναλτι. Ο Κράμαριτς ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1.

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ του 2018 έφτασαν και στην ολική ανατροπή με τον Πάσαλιτς να βρίσκει δίχτυα στο 72’.

Όλα έδειχναν πρόκριση στο 90λεπτο για την Κροατία, αλλά οι Ολλανδοί είχαν άλλη άποψη. Ο Λανγκ βρήκε τη μπάλα μπροστά του μετά από κόντρες και ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Κροάτες όμως το άξιζαν πιο πολύ. Στο 8’ της παράτασης ο Πέτκοβιτς απέφυγε όμορφα τον Ντε Γιονγκ και έκανε το 3-2. Προτού ο Μόντριτς στείλει από τα 11 μέτρα την ομάδα του στον τελικό. Κροατία – Ολλανδία 4-2.

Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μια οικοδέσποινα. Μια ομάδα που δεν έχει χάσει παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Αυτό δίνει επιπλέον «πόντους» σε αυτό που πετύχαμε.

Στον τελικό, η Κροατία θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ισπανία-Ιταλία που αναμετρώνται απόψε στις 21:45.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ