ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα στο Έμιρεϊτς. Η ουραγός Σαουθάμπτον προηγήθηκε της πρωτοπόρου Άρσεναλ όταν ο Αλκαράθ εκμεταλλεύτηκε τη γκάφα του Ραμσντέιλ στα πρώτα 27 δευτερόλεπτα του αγώνα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο 14’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Γουόλκοτ.

Η Άρσεναλ φάνηκε να συνέρχεται γρήγορα, καθώς στο 20’ μείωσε με τον Μαρτινέλι έπειτα από γύρισμα του Σάκα. Αλλά το κρύο ντους συνεχίστηκε με ένα ακόμα τέρμα του Τσάλετα Τσαρ για τη Σαουθάμπτον στο 66’.

Πρώτη φορά στην Premier League που ο ουραγός βάζει τρία γκολ στον πρωτοπόρο. Τελικά, η Άρσεναλ κατάφερε να σώσει τα προσχήματα, αρχικά μειώνοντας με τον Έντεγκααρντ στο 88′. Και παίρνοντας την ισοπαλία με τον Σάκα στο 90’. Τώρα όμως θα πρέπει να νικήσει την Τετάρτη στο Έτιχαντ τη Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει τον τίτλο.

Στη Γαλλία η πρωτοπόρος Παρί δεν την πάτησε όπως η Άρσεναλ. Πήρε γρήγορα προβάδισμα απέναντι στην ουραγό Ανζέ με τον Εμπαπέ να σκοράρει στο 9’ με διπλή προσπάθεια. Και στο 25’ κλείδωσε τη νίκη, που τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο, πάλι με τον Εμπαπέ. Το μόνο που κατάφερε η Ανζέ στη συνέχεια ήταν να μειώσει στο 87’ με τον Τιούμπ.

Στην Ιταλία η Βερόνα υποδέχθηκε την Μπολόνια στο Μπεντεγκόντι και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκάιτς. Ο Βέρντι από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Στο 62’ ο ίδιος παίκτης σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων, που δίνουν μεγάλη μάχη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το γκολ του Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις για την Μπολόνια δεν άλλαξε τίποτα στην εξέλιξη του αγώνα.

Στη Γερμανία η Άουγκσμπουργκ μπήκε δυνατά στον αγώνα της με τη Στουτγκάρδη και στο 8ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Μπέλιο. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Έντο στο 78’ και να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ