ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγχωτικό τρίποντο για το Βέλγιο κόντρα στον εντυπωσιακό Καναδά!

Αγχωτικό τρίποντο για το Βέλγιο κόντρα στον εντυπωσιακό Καναδά!

Ο Καναδάς στην επιστροφή του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια και τη διοργάνωση στο Μεξικό, αντιμετώπισε το Βέλγιο για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν απογοητευτικοί, όμως εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο ένα κενό στην άμυνα των αντιπάλων τους και με... προστάτη τον Κουρτουά (που έπιασε πέναλτι), κατόρθωσαν να πάρουν το τρίποντο.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 44’, όταν από μια φανταστική βαθιά μπαλιά του Αλντεβάιρελντ, ο Μίτσι Μπατσουαγί βρέθηκε σε θέση για γκολ (1-0) και δεν αστόχησε.

Βέλγιο: Κουρτουά, Ντεντόνκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Καστάνιε, Βίτσελ, Τίλεμανς (46' Ονάνα), Καράσκο (46' Μενιέ), Ντε Μπρόινε, Αζάρ (62' Τροσάρ), Μπατσουαγί (78' Οπέντα)

 

Καναδάς: Μπόριαν, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Εουστάκιο (81' Οσόριο), Χόιλετ (58' Λάριν), Μπιουκάναν (81' Μίλαρ), Χάτσινσον (58' Κονέ), Ντέιβις, Ντέιβιντ, Λαριεά (74' Αντεκούγκμπε)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ