ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σοκάρει το πόρισμα της έκθεσης για τον θάνατο του D10S

Σοκάρει το πόρισμα της έκθεσης για τον θάνατο του D10S

Σοκάρει το πόρισμα της έκθεσης για τον θάνατο του Μαραντόνα. Ο D10S, σύμφωνα με όσα αναφέρει το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα, είχε πιθανότητες να επιζήσει, εάν είχε ακολουθηθεί άλλος δρόμος, ως προς την φροντίδα του, τις τελευταίες ώρες, πριν τον θάνατό του…

«Παρ’ όλο που θα ήταν ψευδές να δηλώσουμε ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν θα είχε πεθάνει αν είχε λάβει επαρκή φροντίδα κατά τη νοσηλεία του, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που καταγράφηκε τις μέρες πριν τον θάνατό του, αν είχε διακομιστεί σε ένα ιατρικό κέντρο πολλαπλών σκοπών με τις κατάλληλες ιατρικές πρακτικές, συμφωνούμε ότι θα είχε καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως αναφέρει επίσης η έκθεση, «ΔΕΝ εξάσκησε στον μέγιστο βαθμό τις νοητικές του ικανότητες» μετά την επέμβαση και συνεπώς «δεν ήταν σε θέση να πάρει αποφάσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του». Μάλιστα, γίνεται σαφής λόγος για τον «εντελώς ανεπαρκή και ακατάλληλο χώρο διαμονής», για την κατοικία του στο Τίγκρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ