ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η χρονιά του Μέσι

Η χρονιά του Μέσι

Στο Ντουμπάι έγινε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση της απονομής των βραβείων της ποδοσφαιρικής "Σφαίρας". Με την Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει και να σαρώνει τους τίτλους. Αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα για το 2015, ενώ ο Λέο Μέσι πήρε το έπαθλο ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Αλλά δεν ήταν μονάχα αυτές οι διακρίσεις των Καταλανών. Ο Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου αναδείχθηκε καλύτερος πρόεδρος, ενώ ο Χαβιέρ Μπόρδας πήρε το σχετικό βραβείο για την δουλειά της ομάδας της Βαρκελώνας στο τομέα των social media! Και συνεχίζουμε...

Κορυφαίος προπονητής ο Μαρκ Βίλμοτς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου. Ο Ζορζ Μέντες καλύτερος ατζέντης της χρονιάς, ο Αλ Σαχρανί της Αλ Χιλάλ ως ο καλύτερος Άραβας ποδοσφαιριστής, ο Ουζμπέκος Ραβσάν Ιρμάτοφ ο καλύτερος διαιτητής. Ενώ η Μπενφίκα πήρε το βραβείο για την καλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία, για το 2015.

Παράλληλα, υπήρξαν και δύο τιμητικά βραβεία. Στον Αντρέα Πίρλο και τον Φρανκ Λάμπαρντ, για την καριέρα τους και την προσφορά τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο

    Ο "βασιλιάς" Μέσι

    Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα ήταν ο νικητής της "χρυσής μπάλας", για 5η φορά στην καριέρα του

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ