ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Άνοδος» 400 χιλιάδων για Χόλσκροουβ

«Άνοδος» 400 χιλιάδων για Χόλσκροουβ

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είδαν τη χρηματιστηριακή τους αξία να ανεβαίνει, μετά από την πρόσφατη αξιολόγηση που έκανε η ιστοσελίδα «transfermarkt», είναι ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ.

 Ο Σκωτσέζος μέσος τα πηγαίνει περίφημα στην Εστορίλ και ήδη «μετράει» 14 συμμετοχές (1167΄), σκοράροντας δύο τέρματα και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. Μάλιστα σήμερα θα είναι και πάλι «παρών» στον αγώνα με την Φαρένσε, μετά από την τελευταία του απουσία λόγω τιμωρίας στο τελευταίο ματς της Εστορίλ. Αυτό θα είναι και το τελευταίο του ματς για το 2023.

 Ο νεαρός άσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Πάσος Φερέιρα, είναι ο παίκτης από τη «δεξαμενή» των δανεικών που έχει «αρπάξει» με επιτυχία τις περισσότερες ευκαιρίες.

 Η τιμή του πλέον είναι στις 900 χιλιάδες ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάνοντας άλμα κατά 400 χιλιάρικα, αφού μέχρι πρότινος είχε «ταμπελάκι» αξίας 500 χιλιάδων ευρώ. Σημειώνεται πως πριν από μερικές μέρες, ο Χόλσκροουβ παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική ιστοσελίδα «zerozero» και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως στόχος του είναι να πάρει ευκαιρία και στην ομάδα την οποία και ανήκει, τον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ