Ναβάρο: «Αρκετά εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό, θα τα δίνω όλα» (video)

Ευτυχισμένος που υπέγραψε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Φραν Ναβάρο μιλώντας στο Olympiacos TV. Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Ισπανού φορ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όταν άκουσα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα, χάρηκα πολύ γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το να έρθω εδώ ήταν μια πολύ καλή απόφαση.
Πιστεύω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ. Μου αρέσει να βρίσκομαι στην περιοχή όπου τελειώνουν οι φάσεις. Μου αρέσει να ξεμαρκάρομαι , ώστε να κερδίζω χώρο και να βοηθήσω την ομάδα να ανοίξει το παιχνίδι της. Είμαι πάντα προσεκτικός στο τι συμβαίνει μέσα στη περιοχή, διότι για έναν επιθετικό είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει.
Ο προπονητής ενδιαφερόταν για εμένα και αυτό με βοήθησε πολύ να έρθω. Μίλησα επίσης με τον Πέδρο Άλβες, πριν από μερικές μέρες και μου μίλησε για το project της ομάδας. Μου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, που πάντα έχει στόχο τη νίκη κι έτσι φυσικά έκανα το βήμα.
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με έναν επιθετικό, αλλά θα δίνω όλο μου τον εαυτό σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθώ πάντα και πιστεύω πως θα είναι μια καλή χρονιά για όλους.
Στον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί μεγάλοι και διάσημοι παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο.
Στην Gil Vicente τα κατάφερα πολύ καλά. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου να σκοράρω, γιατί ένας επιθετικός μόνος του δεν μπορεί. Ελπίζω, λοιπόν και εδώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μπορέσω να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, να βάζω γκολ.
Στον κόσμο θέλω να πω, πως φέτος, θα προσπαθήσουμε για όλα. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται και να είναι ευτυχισμένη η νέα χρονιά για όλους».