ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Aυτοί οι… πρώην τον περιμένουν!

Aυτοί οι… πρώην τον περιμένουν!

Τους αντιπάλους του στη φάση των «32» του Κόνφερενς Λιγκ μαθαίνει ο Ολυμπιακός και οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών έχουν ήδη γίνει γνωστοί. Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να βρουν απέναντι τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τον θρύλο, τον οποίο και «υπηρέτησαν» είτε λίγο είτε πολύ στο παρελθόν!

O αρχηγός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Ο Σλοβάκος βέβαια έχει παίξει ξανά αντίπαλος των «ερυθρόλευκων», αφού με την Σλόβαν, ο Ολυμπιακός έπαιξε αντίπαλος και τα τελευταία χρόνια σε προκριματικές φάσεις. Ιδιαίτερη βέβαια είναι και η περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος φοράει τη φανέλα της Μπόντο Γκλίμτ από την Νορβηγία. Διάφορα προβλήματα βέβαια δεν τον έχουν αφήσει να… στεριώσει στη χώρα του.

Εξάλλου, μια ακόμα απειλή από το… παρελθόν για τον Ολυμπιακό, είναι ο Ούγκο Κάιπερς. Ο 26χρονος φορ έχει… διαλύσει τη στατιστική με 16 γκολκαι 6 ασίστ με τη φανέλα της Γάνδης, την οποία είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο θρύλος.

Παράλληλα, με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας, αγωνίζεται ο Ζιλ Ντίας! Ο Πορτογάλος άσος είχε ένα μικρό πέρασμα από το μεγάλο λιμάνι έχοντας 2 γκολ και μια ασίστ σε 10 συμμετοχές και αναζητάει τον καλό του εαυτό στην Πολωνία.

 Τέλος, με… αστερίσκο είναι το όνομα του Γκονζάλο Άβιλα (Πίπα). Ο Ισπανός μπακ ανήκει στην Λουντογκόρετς, αλλά έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Γουέστ Μπρομ, στην Αγγλία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ