ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, μην τους δώσεις δικαίωμα…

Θρύλε, μην τους δώσεις δικαίωμα…

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Ολυμπιακός θα συναντήσει… κάθε είδους εμπόδιο, στις Σέρρες. Το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό είναι δύσκολο και δεν επιτρέπει χαλάρωση, ή εφησυχασμό στην συνθήκη του φαβορί. Ναι, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Μακεδονική πόλη και, υπό κανονικές συνθήκες, μπορεί να φύγει νικητής, από την έδρα της. Και μάλιστα εύκολα.

Ωστόσο, η ομάδα του Κάρλος Καρβάλιαλ θα πρέπει να παίξει στο 200% για να κερδίσει και να μη… δώσει κανένα δικαίωμα. Όχι στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά σε εκείνους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον… σταματήσουν. Έχουμε δει ομάδες να… πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να βάλουν στοπ, στον Ολυμπιακό και έτσι πρέπει να σκέφτονται, ο Κάρλος Καρβαλιάλ και οι ποδοσφαιριστές του.

Οφείλουν, παίκτες και τεχνική ηγεσία, να παρουσιάσουν εικόνα ομάδας… ανίκητης. Να μη δώσουν δικαίωμα σε κανέναν να κάνει το… παιχνίδι του, εις βάρος του Ολυμπιακού και να τον «χτυπήσει». Με κανέναν τρόπο. Απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος από το «διπλό». Μόνο έτσι θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να φύγει αλώβητος, από τις Σέρρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ