ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι σκέψεις του Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα με τον Πανσερραϊκό

Οι σκέψεις του Καρβαλιάλ για την ενδεκάδα με τον Πανσερραϊκό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, έχει ετοιμάσει το πλάνο του, για να μπορέσει να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του Πανσερραικού. Ο Θρύλος δεν θέλει, επ’ ουδενί, να σκέφτεται ότι θα υποπέσει σε… γκέλα, στις Σέρρες. Δεν θέλει επ’ ουδενία να σκέφτεται ότι δεν θα καταφέρει να περάσει με νίκη, από την έδρα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, στον δρόμο προς το 48ο. Και ο Καρβαλιάλ, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του, για να μπορέσει να παρουσιαστεί, όπως πρέπει.

Η διαδικασία… στροφής του διακόπτη, από την Ευρώπη και την ευφορία μιας πρόκρισης, μόνο… εύκολη δεν είναι. Όμως, ο κόουτς είναι έμπειρος και δούλεψε και σε αυτό το κομμάτι, ενόψει του σημερινού αγώνα. Πέρα, φυσικά, από την αγωνιστική προσέγγιση και τη στρατηγική του αγώνα. Αλλά και την επιλογή της 11άδας.

Σε αυτή, λοιπόν, δεν αναμένουμε κάποια έκπληξη. Στη βασική ενδεκάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπιανκόν, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμηρωμένου Ρέτσου και δίπλα του θα έχει τον Ντόη. Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ορτέγκα αριστερά και ο Ροντινέι δεξιά της άμυνας. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Καμαρά, Έσε, αν και ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Μπιέλ για τα εξτρέμ.

Πιο πιθανή πάντως, δείχνει η τριάδα των Μασούρα, Φορτούνη, Ποντένσε ενώ ο Ελ Κααμπί λογικά θα είναι στην επίθεση.

Όλα θα γίνουν με μέτρο και υπολογισμένα. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο στις Σέρρες και δεν πάει, απλώς, για να… ξεκουράσει παίκτες. Όλες οι κινήσεις θα γίνουν, με γνώμονα τη νίκη. Και μόνο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ