ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Η πιο μεγάλη ώρα (μέχρι την επόμενη), είναι τώρα, έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:00) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa  League και θέλει να κάνει το αυτονόητο.

Ποιο είναι το αυτονόητο; Η νίκη και η πρόκριση στο Conference League. Αυτός ήταν ο ρεαλιστικός στόχος από την αρχή και αυτόν καλείται να πετύχει απόψε ο Θρύλος του Kάρλος Καρβαλιάλ, πλέον, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του σήμερα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα την επανεκκίνησή του και θέλει με το «καλημέρα», στη νέα εποχή του, να δείξει ότι μπαίνει με άλλο «αέρα». Με νέα δυναμική. Με νέα προοπτική. Αλλά με τις ίδιες σαφείς βάσεις, με τις ίδιες υψηλές φιλοδοξίες. Με τους ίδιους, μεγάλους στόχους. Και με την ίδια διάθεση, για την κορυφή. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή στον πάγκο. Και, αν και ο χρόνος είναι πολύ λίγος, για να έχει προλάβει ο Κάρλος Καρβαλιάλ να εφαρμόσει ριζικές αλλαγές, στην ομάδα του, αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις πρώτες «πινελιές» του, στον καμβά του Θρύλου.

Στις 22:00 το πρώτο μεγάλο ραντεβού του Κάρλος Καρβαλιάλ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου θα ήθελε να ήταν γεμάτο, αλλά κάποιοι είχαν άλλα σχέδια. Εκεί όπου απόψε το βράδυ, πρέπει ο Θρύλος να νικήσει τους Σέρβους και να πάρει την πρόκριση στο Conference League.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ