ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ώρα για νίκες και… αποδείξεις!

Ώρα για νίκες και… αποδείξεις!

Αντίστροφα μετρούν όλοι στον Ολυμπιακό για το καθοριστικό ματς της Πέμπτης και την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα στο φινάλε του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξέρει καλά πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ’ την πρόκριση για τους Πειραιώτες στο ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τη δουλειά να μπαίνει από στην τελική ευθεία…

Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού «βράζουν» με το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις… πλάτες της Κυβέρνησης, αλλά πρέπει να μείνουν δυνατοί και να δώσουν την «μάχη» τους κόντρα σε όλους και σε όλα.

Το βράδυ της Πέμπτης, σε άδειο Καραϊσκάκη θα παίξει ο Ολυμπιακός, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε, να τιμωρήσει μόνο τον πειραϊκό σύλλογο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι το Καραϊσκάκη θα μείνει κλειστό, με τις συνθήκες -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- να γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερες και δύσκολες για τους «ερυθρόλευκους» και τον Καρβαλιάλ.

Αύριο, λοιπόν,  οι Πειραιώτες παίζουν το -συνολικό- ευρωπαϊκό τους μέλλον. Την παρουσία τους, ή μη, στο Conference League και τη δυνατότητα να συνεχίσουν να φορούν το ευρωπαϊκό τους «κοστούμι» και μέσα στο 2024. Το έτερο που πρέπει να κάνουν, λοιπόν, είναι να αποκλείσουν αύριο το βράδυ, την Μπάτσκα Τόπολα.

Μέσα σε πνεύμα ομοψυχίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν συζητήσει πολύ μεταξύ τους. Αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους. Αναγνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και είναι έτοιμοι να δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει!

«Νίκες μέχρι το τέλος», λοιπόν, είναι η κουβέντα, η οποία ακούγεται ολοένα και πιο πολύ, στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη. Με πείσμα και ανεβασμένη διάθεση, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι, αρχής γενομένης από αύριο το βράδυ, κιόλας, να κάνουν αυτό που πρέπει. Και να πάρουν αυτό που τους αξίζει…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ