ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έσταζε… μέλι ο Πιαζόν για τον Καρβαλιάλ

Έσταζε… μέλι ο Πιαζόν για τον Καρβαλιάλ

Ο Λούκας Πιαζόν, ένας ποδοσφαιριστής που έχει «ακουστεί» και για τον Ολυμπιακό παλαιότερα και αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Μπράγκα, είχε μιλήσει στο παρελθόν με πολύ καλά λόγια για τον Πορτογάλο. Ο 29χρονος εξτρέμ είχε «μετακινηθεί» στην Ρίο Άβε και είχε παραχωρηθεί δανεικός από την Τσέλσι στην πορτογαλική ομάδα. Μάλιστα, είχε τονίσει πως ο λόγος που είχε επιλέξει την Ρίο Άβε ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ, τον οποίο και γνώριζε καλά.

«Όλα ξεκίνησαν όταν μίλησα με τον Καρβαλιάλ. Τηλεφώνησε στην Τσέλσι και μίλησε με τον Πάουλο Φερέιρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους παίκτες που είναι δανεικοί. Με ξέρει από την Τσάμπιονσιπ, ήμασταν αντιμέτωποι μερικές φορές. Με πήρε τηλέφωνο και κάναμε μια πολύ όμορφη κουβέντα .Η ιδέα μου ήταν να φύγω οριστικά από την Τσέλσι, αλλά δεν έγινε τελικά» είχε σχολιάσει ο Πιαζόν στην «A bola».

Μάλιστα, είχε τονίσει για τα ματς που τον είχε βρει απέναντι του στην Αγγλία: «Η συζήτηση με τον Κάρλος ήταν πολύ καλή, καθώς και ότι ήταν ένας σπουδαίος προπονητής. Ήταν πάντα δύσκολο να τον έχεις αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολο να παίζεις εναντίον του στη Σέφιλντ. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά μαζί και η ομάδα είναι καλή».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ